Under madlavningskurset vil du lære at lave nogle af de albanske retter fra bunden, herunder nogle opskrifter, der er gået i arv fra generation til generation. Alt dette i godt selskab, god vin og lokale drinks. På dette madlavningskursus bliver det nemt at tilberede “Tave Kosi”, den mest ikoniske albanske ret, kendt som “uafhængighedsretten”, da det var den albanske premierminister Ismail Qemalis yndlingsret. Du vil også lære at lave en lækker hjemmelavet byrek.
Derudover vil traditionelle desserter også være en del af madlavningskurset.
Vi gør vores bedste for at indsamle og bruge økologiske og naturlige ingredienser, lige fra urter og grøntsager i vores have til hjemmelavet vin og raki, så vores gæster først og fremmest får den ægte lokale smag af Albanien.
Tour-menu
Hjemmelavet Lakror
Vi starter med at lave din egen Lakror, et klassisk albansk wienerbrød. Denne hands-on-aktivitet lærer dig, hvordan du tilbereder den som en professionel.
Tave Kosi
Dernæst skal du lave Tave Kosi fra bunden. Denne ret er kendt som et symbol på det albanske køkken og kombinerer yoghurt og mørt kød for at give en autentisk lokal smag.
Traditionel dessert
Efter hovedretterne lærer du at tilberede en traditionel albansk sødme og udforske de lokale desserters unikke smag.
Forretter og appetitvækkere
Du kan også smage et udvalg af traditionelle forretter lavet med friske, sæsonbetonede ingredienser.
Raki smagning
Nyd hjemmelavet Raki, mens du lærer om dens kulturelle betydning for albansk gæstfrihed.
Raki e Pjekur
Du skal tilberede og smage Raki e Pjekur, en varm vinterversion, der er kendt for sine trøstende egenskaber.
Hjemmelavet vin
Smag på lokale vine fremstillet af regionale druer, et ægte udtryk for Albaniens vinproduktionstradition.
Hjemmelavet syltetøj
Prøv flere typer hjemmelavet syltetøj lavet af friske lokale frugter.
Kaffe og vand
Som afslutning kan du nyde friskbrygget kaffe og vand - en enkel, autentisk afslutning på din kulinariske oplevelse.