Med en professionel guide besøger du 3 forskellige slags vingårde i Penedés-regionen, der viser det allerbedste inden for catalansk cava (mousserende vin). Lær de traditionelle og moderne metoder til fremstilling af vin og cava, oplev de forskellige sorter og nyd smagen af dem.
Efter at have mødt din guide det angivne sted starter turen hos en af de mest berømte, og faktisk den første, cavaproducent i regionen - Codorniu-familiens vingård. Det gode omdømme hos denne vinproducent, der har fremstillet vin i århundreder, er vidne om kvaliteten af deres vin, både i Spanien og resten af verden. Få alt at vide om cavafremstilling, og stå endog i det samme rum, langt nede under jorden, hvor den allerførste flaske Cava blev produceret for mere end 150 år siden. Ved slutningen af besøget får du mulighed for at smage nogle af de mest symbolske vine.
Herfra rejser du tilbage til fortiden og en tid, hvor hvert skridt og alle detaljer foregik med håndkraft. På denne vingård er kvalitet og den største respekt for traditionen det, der betyder allermest. Resultatet er en smukt ældet cava, der af eksperter anses for at være en af de bedste mousserende vine i Spanien. De er stolte af at holde det ægte håndværk i live og begrænse brugen af maskiner i vinproduktionen.
Til frokost kan du besøge den lokale landsby, hvor du kan vælge mellem et antal frokostmuligheder. Spørg din guide til råds om, hvor det er bedst at spise, og mød derefter guiden igen, når du har stillet din sult.
Selv om Penedés er mest berømt for sin cava, er byen også hjemsted for flere fantastiske vingårde. Om eftermiddagen kan du gøre holdt ved en økologisk vingård, der specialiserer sig i hvide og røde ikke-mousserende vine. På dagens sidste stop kan du smage et udvalg af vine, blandt andet røde, hvide, rosévine og selvfølgelig cava.