Der findes ingen bedre måde at lære et land at kende på end gennem dets mad. På dette spændende 3-timers madlavningskursus besøger du et lokalt marked for at opdage de mange ingredienser, der findes i Peru, og derefter vender du tilbage til køkkenet for at tilberede en 3-retters menu.
Peru har et misundelsesværdigt ry for sit køkken, og du vil være i selskab med en ekspertinstruktør, når du lærer at tilberede en af tre menuer.
Hver ret indeholder en forret, hovedret og dessert samt en tilhørende cocktail.
Menu 1 omfatter Pisco sour eller frugtjuice, kartofler med Huancaína-sauce, typiske ris med kylling og chokoladefondue.
Med menu 2 lærer du at tilberede en Pisco sour eller frugtjuice, koge majssuppe, saltet oksekød med pommes frites og en chokoladefondue.
Menu 3 byder på soltero de habas, aji de gallina med ris og chokoladefondue - og selvfølgelig en Pisco sour eller frugtjuice!
Efter alt det hårde arbejde, du har lagt i dine peruvianske mesterværker, kan du sætte dig ned og nyde maden i et afslappet og venligt miljø.