Velkommen til Josefina's Cocina con Alma, hvor sjælen i det mexicanske køkken kommer til live. På dette fordybende madlavningskursus dykker du ned i det rige tapet af mexicanske kulinariske traditioner. Josefina vil med sin dybe viden om køkkenet være din guide til den levende verden af mexicanske smagsoplevelser.
Rejsen begynder med et besøg på “El Mercado”, et travlt lokalt marked, hvor du møder de venlige sælgere og lærer om de friskeste og mest modne ingredienser. Det er også en mulighed for at udvide dit spanske ordforråd og tage nogle mindeværdige billeder af den travle markedsscene.
Tilbage i køkkenet vil Josefina give en introduktion til mexicanske madlavningsredskaber, herunder hvordan man bruger molcajetes, limepressere, tortillapressere og komaler. Hver time er skræddersyet til dine behov, dit erfaringsniveau og dine kostpræferencer. Hvis du har allergier, bedes du give os besked på forhånd, så der kan laves passende erstatninger.
Du får også mulighed for at lære kunsten at lave ægte Margaritas og traditionelle mexicanske agua frescas som Jamaica og Horchata. Så er det tid til at smøge ærmerne op og gå i gang med at skabe mexicanske lækkerier. Du kommer til at lave håndlavede tortillas (en dygtig tortillamager kan banke en tortilla papirtynd i hånden), traditionelle mexicanske saucer, guacamole, tilbehør og meget mere. Når kurset er slut, er du klar til at feste som en mayagud.