Fordyb dig i Kretas rige kulinariske arv, når du begiver dig ud på en gastronomisk rejse som ingen anden. Lær af en passioneret kok og stolt indfødt i en charmerende kretensisk landsby.
Gå ind i kokkens hjem og opdag hemmelighederne bag det traditionelle kretensiske køkken med friske produkter fra hendes families gård eller lokale landmænd. Lær i en charmerende atmosfære, og lav mad i en traditionel træovn.
Nyd en menu, der kan tilpasses vores vegetariske venner eller dem med allergier. Oplev gæstfriheden i et lokalt hjem med en varm velkomst med græsk kaffe eller urtete, hjemmelavet limonade, ladokouloura, ruller lavet med olivenolie og loukoumakia.
Snak med slangen for at lære hinanden at kende, og lær opskrifterne med gamle traditionelle fremgangsmåder og tilberedt i en træovn.
Prøv at lave forretter som dakos (kretensisk salat med tomat, ost, olivenolie og krydderurter), tzatziki (den berømte græske dip) og græsk salat. Lær at lave hovedretter som gemista (fyldte vinblade, courgetteblomster, tomater, courgette og peber) og mousaka.
Forkæl dig selv med en traditionel dessert som Tyropitakia, traditionelle tærter med hjemmelavet ost, lokal honning og kanel, hjemmelavet is og årstidens frugt. Nyd lokal vin og raki sammen med dit måltid.
Oplev de ægte forbindelser, der opstår i løbet af undervisningen, og føl dig som en del af den udvidede kretensiske familie, skab varige minder og få en dyb forståelse for traditionerne og smagen på denne bemærkelsesværdige ø.