GOURMETMIDDAG:
Entress:
- Gravlax af lyserød laks på couscous hydreret i citrusfrugter med tomat, oliven og tapenalesauce.
- Nordlig ¨humita¨ med krydret suppe.
- Bagte ¨empanadas criollas¨ fyldt med hakket kød.
Hovedretter:
- Angusbøf (Bife de Chorizo) med rosti-kartofler og grøn buket.
- Braiseret svinekød (slow cooking) med cointreausauce og grillede grøntsager.
- Patagonisk ørred med dildsmør og quinoasalat.
- Ravioli med græskar, blåskimmelost og nøddespinat med en sauce af grøntsager og friske oliven.
Desserter:
- Chokolademousse med bær.
- Pavlova med flødeskum og bær.
- Tocinillo del cielo¨ med sukkerrørshonning og fløde.
Drikkevarer:
- Vine fra Bodegas Esmeralda.
- Vendimiario rødvin.
- Vendimiario hvidvin.
- Mineralvand.
- Læskedrikke.
- Øl.
TANGO-SHOW:
Med en serie på 350 særligt udvalgte fotografier på væggene, en sceneboks, hvor man på et tidspunkt i løbet af dagen kan høre et stort bandoneon live, og en moderat og elegant udsmykning vil den genskabe atmosfæren og miljøet i det 20. århundrede for de besøgende.
PRIVAT TRANSFER
Du kan vælge privat bil op til 4 personer (minimum 2 personer).