GOURMETMIDDAG:
Entress:
- Gravad laks på cous cous hydreret i citrusfrugter med tomat, oliven og tapenalesauce.
- Nordlig ¨humita¨ med krydret sauce.
- Bagte “empanadas criollas” fyldt med hakket kød.
- Røget hjort, brieost med tomatmarmelade og grøn bladmesclum.
- Blækspruttecarpaccio med hjemmelavet mayonnaise, olivenolie og paprika.
- med grøn salat.
Hovedretter:
- Angusbøf (Bife de Chorizo) med rosti-kartofler og grøn buket.
- Braiseret svinekød (slow cooking) med cointreausauce og grillede grøntsager.
- Lændemedaljon med grillede grøntsager, karamelliserede løg, sauterede cherrytomater og malbec-reduktion.
- Lyserød laks med grøntsager og ingefær sauteret i sin sauce og confiterede cherrytomater.
- Ravioli med græskar, blåskimmelost og nødder og spinat med en sauce af grøntsager og friske oliven.
Desserter:
- Chokolademousse med bær.
- Pavlova med flødeskum og bær.
- ¨Tocinillo del cielo¨ med sukkerrørshonning og fløde.
- Camembertost ledsaget af figner i sirup, appelsinmarmelade og gulerødder med kastanjer, ristede mandler og rørhonning.
Drikkevarer:
- Saint Felicien Malbec-vin.
- Saint Felicien Cabernet Sauvignon-vin.
- Saint Felicien Sauvignon Blanc-vin.
- Saint Felicien Nature mousserende vin.
- Mineralvand.
- Læskedrikke.
- Øl.
TANGO-SHOW:
Med en serie på 350 særligt udvalgte fotografier på væggene, en sceneboks, hvor man på et tidspunkt i løbet af dagen kan høre et stort bandoneon live, og en moderat og elegant udsmykning vil den genskabe atmosfæren og miljøet i det 20. århundrede for de besøgende.
PRIVAT TRANSPORT:
Du kan vælge privat bil op til 4 personer (minimum 2 personer).