Efter at være blevet hentet fra Baires Gallery kl. 18, bliver du kørt til Casa del Dulce de Leche. Først får du en rundvisning i denne historiske specialbutik, hvor du lærer om, hvordan de fremstiller deres lækre hovedprodukt, den cremede karamellignende lækkerbisken kaldet “dulce de leche”. Du får også mulighed for at smage forskellige sorter.
Tag derefter til Mercado de San Telmo, et madmarked, der har spillet en vigtig rolle på Buenos Aires' madscene, siden det åbnede i 1897. Gå på opdagelse i de forskellige boder, der sælger kød, fisk, frisk frugt og grøntsager, og find de fineste kvalitetsingredienser, der er grundlaget for de mest populære retter i det argentinske køkken.
Næste stop på din madtur er vingården Tierra Mendocina, hvor du skal bruge 55 minutter på at nyde en vinsmagning af to forskellige argentinske vine: en rød Malbec og en hvid Torrontes. Drik også disse lækre vine med lokale oste.
Fra vingården kan du gå til restauranten Revire Brasas Bravas og sætte prikken over i'et på din kulinariske oplevelse i Buenos Aires. Nyd en traditionel argentinsk middag med 3 lækre retter plus en drink (mineralvand, læskedrikke, et glas vin eller øl). Som forret kan du vælge mellem en kødempanada eller Revire provolone. Herefter følger hovedretten med portvinsbøf, mørbradbøf eller en kvart udbenet kylling, alt sammen serveret med pommes frites eller blandet salat. Afrund måltidet med en dessertflan med dulce de leche eller is.
Efter den lækre middag, som varer omkring en time, bliver du kørt tilbage til dit hotel omkring kl. 22, hvor din tur slutter.