Glæd dig til en 2,5 timers praktisk kulinarisk oplevelse, hvor du laver traditionelle strudler i en lille gruppe. Glæd dig til en praktisk kulinarisk oplevelse, hvor du laver traditionelle strudler. Bag 2 forskellige strudler med fyld efter eget valg, og nyd at spise dem bagefter.
Find vej til den lokale partners private lejlighed i centrum af Budapest. Sammen med din professionelle kok opdager du historien om strudel, en typisk dessert fra det Habsburgske Rige, hvis oprindelse kan spores til den tyrkiske indflydelse i Ungarn. Lær om dessertens betydning for bryllupsmiddage på landet, samt om det bredere ungarske køkken, skikke og hverdagsliv.
Derefter kan du glæde dig over at lære den lokale partners mors opskrift, som laver den strakte version af strudel. Stræk den elastiske dej med hånden, til den er meget tynd, under vejledning af din kok. Fyld dine strudler med typisk fyld - såsom birkes med græskar, sød eller salt kål og sød hytteostcreme - og sæt dem derefter i ovnen for at bage.
Mens du venter, kan du smage andre typiske ungarske retter og nyde lidt Palinka (frugtbrandy), ungarsk vin, læskedrikke, mineralvand, te eller kaffe. Når dine strudler er klar, kan du sætte dig ned og nyde dem sammen med din gruppe. Tag endelig opskrifterne med hjem, så du kan genskabe strudelerne til din familie og dine venner.