expedia
Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 4 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 2 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 3 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 1 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria

Bologna: Privat pastakursus med en ægte "Sfoglina"

Fra SLOW EMOTION
Gratis afbestilling
Prisen er 2.089 kr. pr. voksen* *Få en lavere pris ved at vælge mere end to voksne
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Madlavningskursus
  • Tagliatelle og tortellini
  • Lokale produkter
  • Pasta Fresca

Sted for oplevelsen

    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Tjek tilgængelighed


Bologna: Privat pastakursus med en ægte "Sfoglina"
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)
    3 time(r)
  • Engelsk
Prisoplysninger
2.088,81 kr. x 1 voksen2.088,81 kr.

I alt
Prisen er 2.088,81 kr.
indtil søn. d. 29. jun.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Madlavningskursus med en professionel pastamager
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Smagsprøver (en forret og en dessert)
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Lokal guide

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Vi dykker ned i traditionen med at lave frisk pasta i Bologna med erfarne sfogline (pastamagere). Fra forberedelsen af dejen til den strækkes med mattarello

Vores rejse gennem pastafremstilling omfatter:

Forberedelse af dejen: Lær, hvordan du blander de perfekte ingredienser til pastadejen.

Æltning: Opdag kunsten at ælte dejen, indtil den når den ideelle konsistens.

Lad dejen hvile: Forstå vigtigheden af at lade dejen hvile for at udvikle dens tekstur.

Strækning med Mattarello: Behersk teknikken med at rulle dejen ud med en mattarello (kagerulle) for at opnå den perfekte tykkelse.

Udskæring og formning: Lær, hvordan du skærer og former dejen til forskellige typer pasta, f.eks. tagliatelle, tortellini eller lasagneplader.

Madlavning: Få tips til at tilberede pastaen til perfektion.

Når kurset er slut, kan du nyde frugterne af dit arbejde med et dejligt måltid ledsaget af lokale vine i den hyggelige atmosfære i Sfoglinas madlavningslaboratorium. Kurset er privat og udelukkende for din gruppe.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy