Balinesisk mad er en gåde for de fleste, og selv om turiststrøgene langs stranden er hjemsted for mange fine restauranter, er du så virkelig kommet til Bali for at få burgere, mexicanske tacos og thaimad? De, der virkelig vil have fat i øens mad, skal udforske byens gadesælgere og lokale warung-spisesteder.
Heldigvis har vi dækket dig ind med vores madfest, hvor du kan prøve 15+ smagsprøver fra Bali i gaderne i det gamle Denpasar. Vores intime små grupper gør det muligt at besøge ydmyge, elskede favoritter, som ofte har eksisteret i generationer.
Start med sprød pisang goreng, indonesisk sate med sambal og senere wokstegte yamien-nudler. Gå videre til mere komplekse smagsoplevelser som balinesisk ayam betutu-kylling og javanesisk soto babat-kødsuppe på et sted, der har været åbent siden 1969. Prøv tipat tahu stegt tofu med jordnøddesauce, blandt mange andre overraskelser.
Smid en lille balinesisk velsignelse rundt i baggaderne i det gamle Denpasar, et shot eller to af arak (lokalt ildvand) og en tur gennem det lokale råvaremarked for at lære om ingredienserne i balinesisk madlavning. Slut af med en sød afslutning på Badungs nattemarked, og så er der lagt op til en god foodieaften.
Selv om Balis strande kan være fristende, ville det være en wonton for lidt til en nudelskål, hvis du ikke deltog i vores bevægelige madfest om aftenen, hvor vi vil pirre dine smagsløg på steder, du aldrig vil finde alene.
✓ Velegnet til mild glutenintolerance, men vi fraråder cøliaki, da der er spor af gluten i 3-4 smagsprøver med uundgåelig sojasauce.
✖️Vegetarians/pescatarians og diæter uden svinekød har 2-3 færre smagsprøver (ud af 15 i alt) på grund af begrænsede alternativer hos nogle leverandører.
✖️ Uegnet til svære allergier på grund af risikoen for spor og krydskontaminering.