Den interessante halvdagstur med madlavningskurser i Bagan giver dig en fantastisk mulighed for at lære at lave fantastiske traditionelle retter i Bagan. Når du deltager i denne fantastiske tur, vil du helt sikkert vide mere om Myanmars fantastiske køkken og udforske det lokale marked samt lære at tilberede Myanmars madspecialiteter.
Du bliver hentet på dit hotel og kører en kort tur til Nyaung Market, hvor du kan se alle de boder, hvor der sælges frisk frugt, grøntsager, urter og kød samt chili, pastaer og andre saucer, der bruges i det lokale køkken.
Mens du slentrer rundt, får du forklaret, hvilken rolle disse ingredienser spiller i hver ret, og du kan udvælge den fyldigste kylling, frisk fisk og de fineste grøntsager - alle de nødvendige ingredienser til dine retter.
Bagefter tager du tilbage til den lokale restaurant for at møde den lokale erfarne kok. Her kan du tilberede alle de vigtige ingredienser og lære traditionelle teknikker til at tilberede flere burmesiske favoritter som morter og støder af kokken i et velindrettet madlavningsområde. Takket være den detaljerede demonstration vil du også lære mere om det burmesiske køkken, dets enorme indflydelse og lokalbefolkningens typiske spisevaner.
Så får du helt sikkert mulighed for at nyde et festmåltid af frisklavede lækkerier.
Til sidst kommer du tilbage til dit hotel efter 3 fantastiske timer.