Opmærksomhed foodies! Det kan være en udfordring at finde den bedste mad i Cambodja. Lad os gøre det for dig! Vi tilbyder privat transport til lokale restauranter og unikke madboder, som ikke er med i rejseguiderne. Her kan du lære om den unikke smag i hver ret. Hvorfor ikke tage med på denne madtur efter sightseeing i Angkor What. Smag de kulinariske specialiteter, som lokalbefolkningen nyder.
Tag med på denne gennemtænkte tur og smag på en række unikke cambodjanske specialiteter. Fordyb dig i vores kultur, og få værdifuld indsigt i det cambodjanske køkken. Cambodjansk ejet og drevet rejseselskab med femten års erfaring inden for turisme.
Vælg denne oplevelse for at få kulinarisk indsigt i det cambodjanske køkken og lokale specialiteter, som du ikke kan få ved at besøge disse steder på egen hånd.
Nom Banh Chok
Nom Banh Chuk refererer til både friske, let fermenterede risnudler, som stadig håndlaves dagligt af nudelproducenter i hele Cambodja, og er lækre morgenmadsnudler eller snacks, herunder risnudler smagt til med karryretter.
Cambodjansk fermenteret fisk tilberedt på skærebræt ( Pro Hook Dot) små otte millimeter lange fisk fanget i Tonle Sap og Mekong-floden - som er blevet hakket og moset for at blive kogt sammen med citrongræs, hvidløg og galangal. Serveres med ris.
Stegt purløgskage
En af de kinesiske påvirkninger er, at det er populært blandt lokalbefolkningen. En stegt purløgskage med en tyk, gylden skorpe.
Rispandekage fyldt med hakket svinekød, rejer og bønnespirer. Serveres med lækker jordnøddesauce og et udvalg af lokale friske krydderurter og grøntsager.
Klistret ris og cocktails. Køb cambodjanske desserter på det gamle marked. -Nyd dem på en nærliggende bar i et roligt, grønt område, hvor du kan nyde en forfriskende cocktail.