Et par minutter før din reservation henter vi dig fra din overnatningssted.
Vores destination er den berømte Parrilla Don Julio i Palermo-kvarteret. Denne grill er et ikon for Buenos Aires' køkken. Denne grill er berømt for sin høje kødkvalitet og er internationalt anerkendt. Atmosfæren er ideel til særlige lejligheder og til at besøge under dit ophold i Buenos Aires, da det er en favorit blandt turister.
Du får serveret en fast menu med det bedste argentinske kød og typisk tilbehør, som du kan finde på grillen.
Menuen omfatter Cecina de steer og Libritos som forret. Cecina er saltet og lufttørret oksekød, der minder om beef jerky, men har en mere koncentreret smag.
Den næste ret er Mollejas ledsaget af Cebollitas al rescoldo. Kråserne er gyldenbrune og sprøde på ydersiden, men møre på indersiden, mens løgene tilberedes i gløderne og får en røget og karamelliseret smag, der passer perfekt til kråserne.
Derefter kan du nyde Ribeye steak, en mør og saftig udskæring af oksemørbrad, med grillede artiskokker. Til sidst slutter vi af med en vaniljeis og ristede jordbær. Du kan se menuen nedenfor.
For at supplere denne oplevelse tilbyder vi et udvalg af vine, som er grillens bedste ven.
Når middagen er overstået, kører vi dig tilbage til dit hotel.