Oplev Aostas kulinariske skatte på en guidet madtur gennem byens hjerte! Nyd et udvalg af lokale retter på charmerende restauranter, trendy caféer og historiske spisesteder, mens du lærer om regionens rige smagsoplevelser og traditioner. Oplev Aostas køkken som en lokal, og få indsigt i kulturen med hver eneste bid. Her er et glimt af, hvad du kan nyde:
Valle d'Aosta-platte med lokal vin: Nyd de autentiske smagsoplevelser fra Aostadalen med et rigt udvalg af tørret jambon krydret med enebær og genepy, Arnad Dop-spæk, kastanjer med honning, mocetta, lokale oste og frisk hvidt og sort brød.
Ostesmagning: Smag på en række af regionens fineste traditionelle oste, som serveres i en historisk ostebutik eller, hvis vejret tillader det, i maleriske udendørs omgivelser.
Fontina-ost med polenta: Nyd den berømte Fontina-ost serveret oven på friskbagte polenta-croutoner.
Polenta Concia: Nyd denne klassiske, cremede polenta-ret, som i årtier er blevet kærligt tilberedt efter Aosta-dalens traditioner på en af byens bedste restauranter.
En kop kaffe: Nyd en dejlig kop kaffe i en fredfyldt have i hjertet af Aosta - et overraskende og mindeværdigt øjeblik.
Lokale desserter: Forkæl dig selv med delikate, håndlavede mandel- og hasselnøddekager ved navn “Tegole”, eller forkæl dig selv med håndlavet is lavet af naturlige ingredienser på en af byens fineste gelateriaer om sommeren.