Du bliver budt velkommen af Valentino og hans familie i det århundredgamle bondehus, som de har passet på i generationer. Du vil blive budt varmt velkommen og blive en del af familien!
Til at begynde med kan du smage på husets gode vin eller andre drikkevarer efter eget valg.
Derefter går vi ud for at malke vores køer, og sammen med Gigino kan du lære at malke dem i hånden, en traditionel praksis, der er gået i arv på dette sted i århundreder!
Tilbage i stuehuset går vi i gang med at lave mozzarella med frisk ost fra nymalkede køer!
Vi tilbereder en særlig type mozzarella, Fiordilatte, en af de bedste oste i verden! Den mest kendte fiordilatte er den fra Agerola, og vi befinder os faktisk i Agerola, som også er fiordilattens fødested.
Vi vil også tilberede frisk pasta efter Nonna Marias opskrifter, som vi har fået i arv! Vi tilbereder en af de mest velsmagende pastatyper, tagliatelle.
Vi laver Tiramisù med den traditionelle italienske opskrift! Det bliver sjovt at finde ud af, hvordan man laver en perfekt kage!
Hele lektionen foregår på et af de smukkeste steder på Amalfikysten, et stenkast fra Castello Lauritano, et gammelt slot i den maritime republik Amalfi, som har udsigt over Amalfi og omegn. Fra dette panoramapunkt kan du nyde et af de mest fortryllende landskaber i verden!
Til sidst sætter I jer alle til bords for at smage på jeres delikatesser, der er tilberedt i hånden med ingredienser fra gården på km0! Du vil smage ægte italiensk mad!