expedia

Amalfi: Malk køerne, lav pasta, mozzarella og tiramisù!

Fra Valentino Acampora
9.8 ud af 10
Enestående
Gratis afbestilling
Prisen er 589 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Tilbring en dag i fuld natur!
  • Malk køerne i hånden!
  • Lav tagliatelle fra bunden med traditionelle opskrifter!
  • Lav mozzarellaost med vores friske ost!
  • Nyd en af de bedste udsigter på Amalfikysten!

Sted for oplevelsen

    • Positano
    • Positano, Campania, Italy

Møde-/indløsningssted

    • Via Radicosa, 42, 80051 Pianillo NA, Italy
    • Pianillo, Campania, Italy

Tjek tilgængelighed


Offentlig madlavningskursus
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)
    3 time(r)
  • Engelsk
Starttidspunkt: 16.00
Prisoplysninger
589,45 kr. x 1 voksen589,45 kr.

I alt
Prisen er 589,45 kr.
Privat madlavningskursus
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)
    3 time(r)
  • Engelsk
Starttidspunkt: 16.00
Prisoplysninger
1.037,13 kr. x 1 voksen1.037,13 kr.

I alt
Prisen er 1.037,13 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Amalfitansk kok
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Madlavningskursus
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Drikkevarer
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Gårdtur
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Udstyr til madlavning
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Frokost/Middag
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transport (taxa, bus, ...)

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Du bliver budt velkommen af Valentino og hans familie i det århundredgamle bondehus, som de har passet på i generationer. Du vil blive budt varmt velkommen og blive en del af familien!
Til at begynde med kan du smage på husets gode vin eller andre drikkevarer efter eget valg.

Derefter går vi ud for at malke vores køer, og sammen med Gigino kan du lære at malke dem i hånden, en traditionel praksis, der er gået i arv på dette sted i århundreder!

Tilbage i stuehuset går vi i gang med at lave mozzarella med frisk ost fra nymalkede køer!
Vi tilbereder en særlig type mozzarella, Fiordilatte, en af de bedste oste i verden! Den mest kendte fiordilatte er den fra Agerola, og vi befinder os faktisk i Agerola, som også er fiordilattens fødested.

Vi vil også tilberede frisk pasta efter Nonna Marias opskrifter, som vi har fået i arv! Vi tilbereder en af de mest velsmagende pastatyper, tagliatelle.

Vi laver Tiramisù med den traditionelle italienske opskrift! Det bliver sjovt at finde ud af, hvordan man laver en perfekt kage!

Hele lektionen foregår på et af de smukkeste steder på Amalfikysten, et stenkast fra Castello Lauritano, et gammelt slot i den maritime republik Amalfi, som har udsigt over Amalfi og omegn. Fra dette panoramapunkt kan du nyde et af de mest fortryllende landskaber i verden!

Til sidst sætter I jer alle til bords for at smage på jeres delikatesser, der er tilberedt i hånden med ingredienser fra gården på km0! Du vil smage ægte italiensk mad!

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Positano
    • Positano, Campania, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Radicosa, 42, 80051 Pianillo NA, Italy
    • Pianillo, Campania, Italy