Oplev en aften med vin og mad på en vingård i Alghero på det nordvestlige Sardinien. Når solen går ned, kan du nyde en blanding af modernitet, afslapning og tradition i de fredfyldte omgivelser ved Porto Ferro og Baratz-søen med en middag under stjernehimlen.
Besøg en vingård, der er blevet et benchmark for produktion af kvalitetsvine på Sardinien. Før du spiser middag, kan du tage en selvguidet tur rundt på vingården og i den charmerende kælder, som bidrager til den unikke sanserejse. Besøg den charmerende vinkælder, og gå en tur gennem de frodige vinmarker.
Dyk derefter ned i en specielt sammensat menu med typiske sardinske specialiteter, perfekt parret med vine produceret på stedet. Bliv forkælet med lokale produkter og årstidens råvarer fra den lokale køkkenhave.
Som hors d'oeuvres kan du nyde koldt kød, oste, oliven, karamelliserede løg, omeletter, salte tærter og bruschetta med tomater. Derefter kan du nyde en første ret med ricotta-ravioli, pasta (tagliatelle, malloreddus eller fregola) med tomatsauce eller lamme-ragout, Campidanese-sauce, grøntsagsragout eller fåregrydesauce.
Derefter får du en anden ret med porcetto, lam, får, vildsvin og blandet grillet brød eller zucchinibrød. Til sidst kan du tilfredsstille din søde tand med lokale desserter som seadas, figen- og æbletærte, frugttærte eller Papassini - alt sammen ledsaget af vand, en liter vin for hver 4 personer, kaffe og likør.
Hvis du vælger en vegetarisk menu, kan du nyde en forret med oliven, ost, omeletter, grøntsager i olie og bruschetta med tomater, efterfulgt af grøntsagsragout eller tomatsauce og en anden ret baseret på tærter og omeletter.