Lær at lave mad som en italiener på et 4-timers madlavningskursus fra marked til bord, og nyd et toscansk måltid i Firenze. Besøg det centrale fødevaremarked sammen med din kok, før du lærer tips og teknikker til at lave et komplet italiensk måltid, som du kan genskabe derhjemme.
Kurset starter med et besøg på markedet, hvor vores italienske kok hjælper dig med at vælge de bedste ingredienser. Når du har fået alt, hvad du skal bruge, kører du i vores minivan til kokkeskolen, hvor du begynder at tilberede måltidet. I løbet af den fire timer lange lektion vil du tilberede et komplet italiensk måltid, fra forret til dessert. Vi forbereder først alle de nødvendige ingredienser ved at vaske og skære dem. Vores kok vil vise dig, hvordan du laver frisk pasta af de bedste ingredienser, og du får mulighed for selv at ælte den! Du skal også lave sauce (tomat, ragù bolognese eller pesto), 'bruschetta' som forret, en hovedret (fisk og skaldyr eller kød) med tilbehør samt en dessert! Vores kok viser dig, hvordan du skal pynte din tallerken, og til sidst spiser du frokost med de fantastiske retter, du har lavet. Frokosten ledsages af en lokal vin, vand eller sodavand, alt efter hvad du foretrækker.