Fordyb dig i Sardiniens landskab, og opdag den ældste olivenoliemølle i landet.
Olivenproducenten tager dig med på besøg på det etnografiske museum, hvor han fortæller dig historien om fire generationer af olieproducenter.
Hun vil beskrive de udvindingssystemer, der har afløst hinanden i de forskellige tidsaldre frem til det nuværende moderne anlæg, og forklare hele olivenproduktionskæden fra høst til pakning af olie.
Når man går mellem de hundredeårige oliventræer, bliver man katapulteret ind i en oplevelsesrig rejse, hvor man smager på de forskellige olier, der produceres.
Ud over et introduktionskursus i smagning af ekstra jomfruolivenolie tilbydes aromatiserede olier i kombination med andre sæsonbestemte lokale delikatesser (7 smagninger).
Ved ankomsten får du en picnickurv med lokale produkter og meget mere, parret med vores aromatiserede olier.
Vi tilbyder vegansk, glutenfri og laktosefri mad, som skal specificeres i noterne på bookingtidspunktet.
Erfaring, viden og familiens gæstfrihed gør denne smagning blandt oliventræerne uforglemmelig, og det hele er sat op i en vintage-stil, som er et pust fra fortiden.
Gør dig klar til at efterlade en fantastisk oplevelse!