En autentisk madoplevelse, hvor man møder de bedste madhåndværkere i regionen og deres produkter: Parmigiano Reggiano, Aceto Balsamico, lokal vin.
Stå tidligt op for at se hele processen med at lave Parmigiano Reggiano, det vil du ikke fortryde! Vi henter dig i en minibus og stopper på en café til en klassisk italiensk morgenmad: kaffe og friske kager, og så er du klar til at starte turen!!!
Stop 1: Parmigiano Reggiano-oplevelse
Besøg en Parmigiano Reggiano-fabrik, og se hele produktionen af ostens konge, hvordan den laves, de forskellige faser i processen og besøg det imponerende rum, hvor de opbevarer og lagrer tusindvis af hjul med Parmigiano Reggiano. Smag på Parmigiano Reggiano i forskellige aldre og andre oste lavet i “caseificio” som f.eks. frisk ricotta.
Stop 2: Oplev Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP
Turens andet stop er for at opdage Modenas sorte guld: besøg en gammel Acetaia, lær processen med balsamicoeddike at kende, forskellene mellem IGP og DOP og smag på flere flasker (12 og 25 år gamle), også oven på Gelato!
Stop 3: Lokal vingård og Aperitivo/Lunch
Besøg en vingård i Bologna-bakkerne, lær de lokale druer i Emilia Romagna-regionen at kende, og smag nogle glas vin. Hvert glas vin, du smager, serveres med tigelle, lokal focaccia, regionalt charcuteri og oste.