Weekendophold Tyskland

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Tyskland

  Tyskland er et stort og varieret land, både hvad angår natur og kultur. Der er noget at hente for enhver smag om man er til vandreture i Schwarzwald, undergrundsfester i Berlin eller udflugter i vindistrikterne i syd. Eller noget helt fjerde - Tyskland kan dække næsten ethvert behov.

  Seværdigheder

  Berlin har seværdigheder og aktiviteter nok til at fylde et helt liv, og er en fantastisk destination for et weekendophold. Fordyb dig i 2. verdenskrig eller den kolde krig med et hav af museer og mindesmærker dedikeret til de to tragedier. Snus rundt i byens kunstnermiljø og mærk de kreative impulser, kast dig ud i byens hvirvlende klubscene eller nyd livet på en af de mange cafeer og restauranter. Berlin er nærmest sydlandsk i sit ude-liv og mange trodser kulden på cafeerne og tager kaffen udenfor til langt ind i december.
  Hamborg skulle efter sigende være det nye Berlin. Populær er den i hvert fald og det med rette. Byen er cool med stadigt flere arkitektonisk lækre områder, som for eksempel det nye havnekvarter, Hafencity. Det er en fantastisk by til en weekend af fornøjelser, her er trendy shoppemuligheder, lækre restauranter og en stadigt voksende kunstscene. Gode museer og en ny og berømmet koncertsal gør også Hamborg til et godt bud for den kulturelt interesserede.
  For en lidt mere tysk oplevelse er München stedet. Bayerns hovedstad er et konservativt sted og en solid eksponent for gedigen tysk kultur, kulminerende i den legendariske Oktoberfest. Øl haller, bratwurst og stemningsfyldte julemarkeder, men også smukke bygninger, fine museer og en overraskende kantet og livlig gå i byen-scene. München fremstår umiddelbart poleret, men under overfladen ligger skævheder og humor i fascinerende kontrast til alt det rige og pæne.

  Kulinariske eventyr

  Tysk mad har et lidt dårligt ry. Men tilberedt ordentligt og af gode råvarer er den tyske mad hverken tung eller kedelig. De forskellige egne af Tyskland byder på hver deres specialitet og der er lækkerier at hente overalt. Tyskland producerer fantastiske vine, især de hvide, og de lokale oste og pølser kan være uovertrufne. Er man slet ikke til det tyske køkken finder man i de store byer et mylder af spisesteder som repræsenterer ethvert tænkeligt køkken, lige fra små, ydmyge gadekøkkener til flerstjernede Michelin restauranter.

  Sprog

  Tyskerne taler tysk, men flere og flere taler også engelsk - mange endda udmærket - så man behøver ikke at bekymre sig alt for meget over folkeskolens forsvundne, tyske bøjninger.

  Klima

  Det tyske klima minder om det danske med forholdsvis milde vintre og middelvarme somre. Der er dog væsentligt koldere i området omkring de tyske alper, og i egnene mod øst nærmer man sig fastlandsklima med kolde vintre og varme, tørre somre.

  Valuta

  I Tyskland bruger man euro (EUR/€) 1 euro er cirka 7,5 danske kroner.

  Rejsen til Germany

  Hamborg og Berlin kan nemt nås med bus, tog og fly. Der er direkte togforbindelser og billige busser med flere afgange til de to byer hver dag fra Århus og København. Man kan flyve billigt til Berlin både fra Aalborg og København og der er daglige afgange fra København til Hamborg. Eller man kan vælge at køre selv - afhængigt af startsted vil man kunne gøre det på omkring 8-9 timer. München ligger noget længere væk og for et weekendophold er fly det bedste alternativ. Der er flere afgange dagligt fra Kastrup.

  Kom omkring i Germany

  Både Hamborg, Berlin og München er solidt dækket ind af undergrundsbaner, S-tog, sporvogne og busser. Dertil kommer taxaerne, som ikke er nær så dyre som i Danmark.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content