Rejser til Thailand

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Thailand

  Thailand er ikke uden grund en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Her finder I fantastiske strande og en gæstfri lokalbefolkning. Thailand er den perfekte destination, både for dig, der ønsker at overvintre under varmere himmelstrøg, jer der ønsker familieferie, eller dem, der søger et romantisk rejsemål, hvor der er tid til at være sammen.

  Seværdigheder

  Thailand er et vidtstrakt land med mange forskellige geografiske særkender: I det nordlige Thailand knejser bjergtoppen Doi Inthanon (2.565 meter over havet), mod øst findes Mekongfloden. Det centrale Thailand udgøres af Chao Phraya floddalen, mens det sydlige Thailand bedst kendes for den Malaysiske halvø.
  Søger du en storbyferie er Thailands hovedsstad Bangkok den oplagte destination. Her bor 8 millioner thaier, svarende til 12,6% af befolkningen. Det er den tredjemest populære storby at besøge blandt turister i hele verden. Her finder man både smukke buddisttempler, spændende museer, et dynamisk gadeliv og et sprudlende natteliv. På Thailands mange øer finder man bountystrande , skøn natur i form af regnskov og vandfald, foruden dejlige steder at bo og spise. Phuket er den største ø i Thailand og med sine hvide strande og frodige indre er den en populær destination blandt danskerne. Kro Samui er en anden dejlig ø, omtrent på størrelse med Møn, og omgivet af ikke færre end 60 mindre øer. Den ligger i Thailandsbugten. Øens indre er domineret af jungledækkede bjerge, men kysten er karakteriseret ved smukke hvide strande. Koh Chang, ligeledes i Thailandsbugten, var tidligere de rygsækrejsendes foretrukne ø, men tiltrækker i dag alle typer rejsende.. Ud over de mange skønne øer og strækninger på fastlandet med dejlige strande, kan Thailands øvrige større byer såsom Pattaya og Chiang Mai udforskes i forbindelse med en rejse til Thailand.

  Kulinariske eventyr

  Den thailandske madkultur er baseret på friske råvarer, aromatiske krydderurter og ris. Her er masser af frisk fisk og skaldyr at få, ofte tilberedt i en af de forskellige typer af thai-curri og serveret med ris. Til maden drikkes typisk vand, juice, øl (singha beer) eller risvin. En populær dessert er khao niao mamuang, mango med klisterris. Frisk frugt er typisk en naturlig afslutning på et lækkert måltid i Thailand.

  Sprog

  Det officielle sprog i Thailand er Thai. Dette sydøstasiatiske land er berømt for både skønne feriesteder og en gæstfri lokalbefolkning, der i nogen udstrækning taler engelsk

  Klima

  Klimaet er tropisk og karakteriseret af monsuner. Fra maj til september er monsuntiden regnfuld og mild, mens monsuntiden fra november til marts er kølig og tør. For en dansker vil det thailandske klima altid være en varm oplevelse. Blot skal rejsen planlægges efter hvor fugtigt, du vil have det.

  Valuta

  Valutaen, baht, har en kurs på omtrent 532 kr., altså svarer til 100 baht 18,79 kr.

  Visum

  Danske rejsende kan rejse med fly til Thailand og blive i op til 30 dage uden at behøve visum. Er ferien længere, kan et 60 dages visum udstedes i Danmark inden afrejse. 60-dages visummet kan forlænges i Thailand med 30 dage. Se endvidere Udenrigsministeriets hjemmeside.

  Rejsen til Thailand

  Alle internationale flyvninger til og fra Thailand går gennem den internationale lufthavn Suvarnabhumi, 30 km øst for Bangkok. Indenrigsafgange i Thailand kan både gå fra Suvarnabhumi og fra den mindre Don Muang Lufthavn, 25 km nord for Bangkok. Der er 29 lufthavne i Thailand. Det tager omtrent 11 timer at flyve fra København til Bangkok.

  Kom omkring i Thailand

  I Thailand er det nemt at komme omkring med bus. Derudover er det billigt og komfortablet at rejse med tog, men som dansker må man nok besinde sig på flere forsinkelser end kendes fra hjemlige himmelstrøg. Naturligvis er der også mulighed for at leje bil og udforske det store land på egen hånd.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content