Rejser til Spanien

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Spanien

  Spanien er en spændende feriedestination, der byder på muligheder for både at tage på badeferie langs den skønne middelhavskyst eller på de Kanariske Øer, opleve de spanske metropoler på storbyferie i Spanien, eller tage på aktiv ferie til fods eller på cykel i de smukke spanske landskaber.

  Seværdigheder

  Spaniens hovedstad Madrid er en storby i international klasse, der byder på både en livlig puls, mange smukke historiske bygninger og et af verdens bedste kunstmuseer. På Prado kan Velasques' mesterværk Las Meninas beundres, inden frokosten nydes i den omkringliggende park. Tag på byvandring i det centrale Madrid og spadser henover den stemningsmættede Plaza Major, der godt nok er smuk, men som også er interessant som historisk skueplads for den spanske inkvisition. Spis tapas på en af de mange hyggelige bodegas for at genvinde styrken ovenpå en eftermiddags shopping. En lille siesta på hotellet, og I er klar til at indtage Madrids pulserende natteliv og danse natten væk i den spanske hovedstad!
  Langs den spanske middelhavskyst finder man mange små og mellemstore byer, der byder på charmerende guest houses, ferielejligheder og småhoteller, der kan være en god base for en skøn badeferie. Hovedbyen Malaga er et knudepunkt på Spaniens solkyst, og det er i sig selv en spændende by, der kan tjene som base for dags udflygter til det smukke mauerpalads i Granada. Længere nordvest på lokker Cadiz med spor efter romertiden. Byen regnes for at være en af de ældste, stadigt beboede byer i Europa.
  På de Kanariske Øer langt ude i Atlanterhavet, nord for det vestligste Afrika er det forår året rundt. Her kan man som besøgende nyde det milde klima, de skønne strande og en turistsektor, der er totalt tunet til at give alle den bedst mulige ferie.
  Cataloniernes hovedstad Barcelona lokker med sin unægtelige charme mod nord øst på den spanske middelhavskyst. Her kan man beundre Gaudis geniale arkitektur flere steder omkring i byen - for eksempel i den fantastiske kirke la Sagrada Familia, et ny gotisk mesterværk, der tilsyneladende aldrig bliver bygget helt færdigt. Spadser i det stemningsmættede born og besøg det skønne Miró-museum oppe på bjergskråningen i byen nordlige ende. Slap af fra sightseeingen på Barcelonetaen, hvor Frank Gehrys smukke "bronzefisk" stor som det mest prominente vartegn.

  Kulinariske eventyr

  Det spanske køkken er velberømt for sine lækre tapas, der stiller appetitten for både gane og øje. Rejer i hvidløgs- og chiliolie, fyldte peberfrugter, kødboller i tomatsauce - alle er de typiske spanske tapas. Sortfodsskinke og manchego ost er blandt andre nationale delikatesser foruden det mundvandsfremkaldende opbud af lokalproduceret frugt og grønt, man finder i sommersæsonen.

  Sprog

  Spansk er det officielle sprog i Spanien. Catalansk tales i Barcelona.

  Klima

  Spanien kan inddeles i fem klimazoner; Atlanterhavs-, middelhavs-, bjerg-, kontinentalt og subtropisk klima. Generelt er temperaturerne højere end hvad danskerne er vant til, og den spanske kyst er med sit middelhavsklima et yndet rejsemål for danskere, der vil på solsikker badeferie.

  Valuta

  Valutaen i Spanien er euro (EUR/€). En euro modsvarer cirka 7,5 danske kroner. Man kan bruge internationale betalingskort i de fleste større butikker samt på hoteller og diskoteker.

  Visum

  Behøves ikke for danske rejsende.

  Rejsen til Spanien

  Der findes forbindelse til flere spanske lufthavne fra Danmark. Afhængigt af hvor turen går til i Spanien er flyvetiden mellem to og fire timer.

  Kom omkring i Spanien

  Det er nemt at komme omkring i Spanien med bus, tog eller i lejet bil. De større byer som Madrid og Barcelona har desuden metro.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 december 2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content