Rejser til Sicilien

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Sicilien

  Sicilien er altid en rejse værd, for her får du mulighed for at nyde den italienske stemning i storcharmerende landsbyer, der hver især kan karakteriseres som en naturperle med fremragende seværdigheder. Etna, Tempeldalen og Taormina er blot nogle af de steder, du skal nå at besøge. Husk også at rydde kalenderen til romantiske bådture, strandture og besøg i de vidunderlige ristorantes.

  Seværdigheder

  Tempeldalen i Agrigento ved den sydlige kyst er en imponerende park, der er dedikeret til arkæologiske udgravninger. Resultatet er synet af en række smukke, græske templer, der nu nydes af de mange feriegæster. Nærstudér bl.a. de doriske templer, der har været med til at tilføje Agrigento på UNESCO's verdensarvsliste.
  Den sagnomspundne vulkan Etna er én af de allerbedste seværdigheder på Sicilien. Vulkanen har tidligere i historien været i udbrud, men pt. er det kun den hvide røg, der vidner om aktivitet fra denne imponerende naturseværdighed. Som feriegæst har du mulighed for at komme helt op i den sorte lava og opleve en vulkan på tætteste hold. Er du klar til at danse på vulkaner?
  Byen Taormina figurerer på listen over de mest velbesøgte byer i Sicilien, og det forstår man straks, når man står ved den smukt beliggende by. Den ligger på bjergskråningen Monte Taure, og den er tidligere kendt som værende feriekoloni for romerske soldater. Det har givet byen en helt særlig stemning, bl.a. via byens aktive, græsk-romerske teater. Taormina er også perfekt til shopping - tag en tur ned af Corsoen og shop løs i de trendy, italienske butikker.
  Ragusa er en af de andre byer, du bør besøge i Sicilien. Byen på højdedraget består af Ragusa Superiore og Ragusa Ibla. Sidstnævnte byder bl.a. på flere barokke seværdigheder samt et arkæologisk museum.

  Kulinariske eventyr

  Sicilien elsker fisk! På menukortet finder du mange herlige fiskevarianter - du kan sætte tænderne i alt fra fyldte makreller til mini-blæksprutter. Et andet kendetegn på Sicilien er de mange boder, der sælger frokostretter. Dette indbefatter bl.a. små pizzaer, pandekager og risboller med fyld. Som tilbehør til diverse kødretter serveres der ofte friske grøntsager, oste og vine - hvilket gør måltidet komplet. På Sicilien er der god fornuft i at gemme lidt appetit til desserten, som gerne rummer søde overraskelser med honning, mandler eller sågar marcipan. Du kan naturligvis også bestille gelato!

  Sprog

  Hovedsproget er italiensk.

  Klima

  Sicilien er altid et besøg værd, dog er foråret og efteråret de mest attraktive tidspunkter. I højsommeren kan varmen nemlig virke ekstrem på Sicilien, da den gerne når helt op på de 40 grader. Temperaturen er langt mere mild om foråret og efteråret - her er der også færre turister.

  Valuta

  Da Sicilien hører til Italien, kan du betale med euro på øen. Du kan dog ligeledes bruge dit kreditkort, når du eksempelvis går shop-amok på Corsoen. Skal du på ét af fiskemarkederne i Cagliari eller lignende, er det dog altid en fordel at have lidt kontanter med sig.

  Rejsen til Sicily

  Du kan komme til den italienske ø via en færge fra fastlandet. Du kan bl.a. rejse via Sardinien eller Italien. Ellers har Sicilien flere lufthavne. I vest finder man Palermo, og i øst Catania. Herfra er der ca. en halv times kørsel ind til byens centrum via de offentlige transportmuligheder.

  Infrastruktur

  Ønsker du at lave en rundrejse på Sicilien, er det måske allerbedst at vælge de lokale busser. Det kan dog også lade sig gøre at leje en bil, men det er ikke altid den bedste løsning, hvis man ikke lige er fan af italiensk myldertrafik og krævende bjergkørsel. Når man er på Sicilien, bør man også vælge en af de mange muligheder for bådture, der bl.a. kunne gå til De Aeoliske Øer, der ligger nord for Sicilien.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content