Rejser til Rhodos

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Rhodos

  Løse sommerbluser, vuggende bådture i et azurblåt hav, hyggelige taverner med ternede duge og græsk imødekommenhed i de smukkeste rammer. Rhodos i det græske øhav er et sandt paradis for solhungrende feriegæster, der vil have badeferie, enestående kulturoplevelser og mageløs gastronomi i en og samme pakke.

  Seværdigheder

  Når du ankommer til den antikke by, Lindos, ser du straks Rhodos' Akropolis. Fæstningsværket ligger på et bjerg i 4 plateauer, så smid stiletterne og tag hele turen til fods. Undervejs kan du nyde den pragtfulde udsigt og flere historiske seværdigheder. Efter turen kan du velfortjent dyppe tæerne ved Lindos' sandstrand. Rhodos' længste sandstrand ligger ved Afandou, øens ældste landsby. Der er desuden en strand i Fakiraki, der også har et kæmpestort vandland, der med garanti vil begejstre børnene. I Rhodos by finder du de bedste shopping muligheder. Du kan bl.a. købe smykker, skind og keramik på de bazar-lignende markeder. I den gamle bydel kan du indsnuse en middelalderlig stemning gennem fæstningsarkitektur såsom Stormesterens Palads fra 1300-tallet, Maria-kirken fra 1000-tallet og diverse byporte. Rhodos by byder desuden på et imponerende akvarium, tyrkiske bade og vidunderlige moskéer. Det er anbefalelsesværdigt at leje en bil og køre rundt i nærområdet, besøg bl.a. byen Kalithea, klostret Panagia Tsambika syd for Rhodos by eller Sommerfugledalen i Thelogos, der er helt fantastisk året rundt.

  Kulinariske eventyr

  Det græske køkken er kendt for en lang række traditionsrige retter, som man bør overveje, når man nu kan få dem på ægte græsk manér hos Rhodos' hyggelige taverner. Sæt kryds ved retter som souvlaki (grillet kød på spid) eller marineret blæksprutte. En anden kendis inden for det græske køkken er tzatziki med agurk, yoghurt, hvidløg og olivenolie. Herudover serveres der indbydende salater med fetaost og lækkert brød. Skal du være "ægte" græker, bør du også snuppe et par glas med enten Ouzo, Retsina eller én af de lokalt producerede rødvine.

  Sprog

  Hovedsproget er græsk.

  Klima

  Rhodos har et attraktivt middelhavsklima med masser af solskinstimer, og året rundt veksles der mellem vaskeægte sommertemperaturer og et forholdsvis mildt forårsvejr. Fra juni og frem til september ligger temperaturen gerne omkring de 30 grader, og der falder ikke ret meget nedbør. I vinterperioden fra december og frem til marts kommer der derimod mere nedbør. Gennemsnitstemperaturen holder sig ofte på de 15 grader.

  Valuta

  Rhodos hører ind under Euroen. 1 Euro svarer ca. til 7,46 danske kroner. I Rhodos kan du uden problemer bruge dit kreditkort. Får du imidlertid brug for kontanter, kan du veksle penge i diverse vekselautomater eller banker.

  Visum

  Du skal blot medbringe et gyldigt pas, når du vælger Rhodos som feriedestination.

  Rejsen til Rhodos

  Skal du flyve til Rhodos, tager det godt og vel 3 1/2 time. Den internationale lufthavn på Rhodos ligger 14 kilometer fra Rhodos by, og det vil tage omtrent 20-25 minutter at nå ind til byen. Du kan enten vælge at forhåndsleje en bil, der står klar til dig ude i lufthavnen, eller gøre brug af transportmuligheder såsom busser og taxier.

  Infrastruktur

  Når du er på Rhodos, er det en god idé at lave flere udflugter, så du får set det meste af øen under dit ophold. Du kan nemt komme frem og tilbage med lokale busser, tag blot ned til Mandraki-havnen. Det græske vejnet på Rhodos er veludbygget og fuldt funktionsdygtigt med god skiltning. Det er derfor også helt trygt at leje en bil eller en scooter og tage på eventyr - når det lige passer ind i dit program. Med Rhodos' beliggenhed er det også oplagt at hoppe om bord på en båd og tage på ø-hop, bl.a. til Simi.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content