Rejser til Nice

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Nice

  Livet er smukt i Nice. Når det hen på eftermiddagen bliver for varmt at ligge på stranden i den bagende sol, så går man op i byen på et af de fantastiske museer og ser på verdensberømt kunst. Over et glas koldt rosévin nyder man udsigten over vandet og den gamle havn, imens solen farver himlen og havet rødt.

  Seværdigheder

  Nice er kendt for sine malere, og to af de største er Chagall og Matisse. Som mange andre kunstnere havde Chagall en svaghed for det sydfranske, og i 1973 skænkede han byen den samling, man i dag kan finde på Le Musée National Marc-Chagall. Matisse opholdte sig også i byen i en periode, og de malerier man finder på Le Musée Matisse er af nogle af de mindre kendte. Dette gør det dog ikke mindre fascinerende at gå imellem papirklip og malerier af se dygtig en kunstner. En af de ting, der måske har virket så tiltrækkende på Chagall og Matisse, kunne være den smukke strandpromenade og den gamle bydel i Nice. I byens smalle brostensbelagte gader findes farverige huse blandet med prangende barokkirker. Der er fine fortovscafeer, hvor man kan hvile fødderne og lade indtrykkene synke ind i kroppen, og nyde en god kop café au lait eller frisklavet is. Det er her, folk søger hen, når solen begynder at gå ned og sulten melder sig. Shopping I Nice ligger delikatesseforretninger dør om dør, og eftersom hele området er hovedleverandør af olivenolie til resten af landet, er dette uden tvivl en nødvendig souvenir. Ud over olivenolie af fineste kvalitet, ligger her også parfumerier, hvor man kan finde sin egen personlige duft blandt rosenblade og lavendelolier, og selvfølgelig vil enhver vinelsker kunne bruger timer på at udpege sig den helt rigtige rosévin at tage med hjem til samlingen.

  Kulinariske eventyr

  Franskmænd har altid haft forfinede smagsløg, og selvom man ikke umiddelbart forbinder middelhavsmad med fransk cousine, så er det lige netop sådan, det hænger sammen i Nice. En klassiker er salaten Niçoise, som er en blandet salat med tun og ansjoser på toppen, men den mest kendte er uden tvivl ratatouille; lokale grønsager tilberedt i kasserolle og smagt til med Herbes de Provence.

  Sprog

  Selvom Nice ligger tæt på den italienske grænse, er der ingen tvivl om, at man er i Frankrig. Alle snakker fransk og holder hårdnakket fast i det. De fleste forstår og snakker dog engelsk og italiensk, men det er ikke altid, de vælger at benytte sig af det.

  Klima

  Nice's mange gallerier og museer gør byen værd at besøge året rundt, men vil man ned til solen og livet på stranden, skal man tage af sted i de varmere måneder mellem maj og oktober.

  Valuta

  I Frankrig benytter man euro. 100 euro svarer ca. til 746 kr.

  Rejsen til Nice

  Det er aldrig svært at komme til Nice, man skal blot vælge sin foretrukne transportform. Der flyves direkte mellem København og Nice Côte d'Azur Airport, og man kan være heldig at få afgange til yderst rimelige priser. Derudover er der forbindelse via Paris med tog, og man kan tage turen i egen bil eller i bus, som alternativ til fly.

  Kom omkring i Nice

  Skal man længere afstande rundt i byen kører der en relativt nybygget sporvogn. Ønsker man at tage uden for byen er det ikke svært selv at stå for transporten enten ved leje af bil eller cykel og en tur ud til en lilla mark fyldt med lavendler er bestemt en cykeltur værd. Ønsker man at besøge nærliggende byer som Cannes, Saint Tropez eller Marseille er der også mange billige busforbindelser, hvis man ikke ønsker selv at køre.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content