Rejser til New Zealand

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til New Zealand

  På New Zealand oplever man natur, man ellers kun troede fandtes på film - men det er i virkeligheden her, at filmene er blevet til. De storslåede bjerge og landskaber fra Ringenes Herre kan man selv opleve på New Zealand, og sammen med den store gæstfrihed, det helt unikke dyreliv og byer som Wellington og Auckland vil landet begejstre enhver med mod på eventyr.

  Seværdigheder

  På Sydøen finder man fjordene Milford og Doubtful Sound. De vil ændre de flestes opfattelse af en almindelig fjord - her findes lange, fantastiske vandfald, mosbelagte klipper og bjerge, der vil tage pusten fra enhver. Man vil kunne komme helt tæt på det unikke dyreliv, hvis man enten sejler op gennem fjordene eller tager ud på nogle af de mange vandreture, der er så oplagte for dette område. På vestkysten kan man komme helt tæt på en af landets gletsjere. Man vil kunne høre isen knage og se, hvordan store stykker af og til dumper ned i vandet ved gletsjeren Franz Joseph. Maoriernes historie bag dens oprindelse omhandler fortabt kærlighed, hvor pigens tårer frøs til is og dannede gletsjeren, derfor hedder den også Ka Roimata o Hine Hukatere - Lavinepigens tårer. New Zealands hovedstad Wellington ligger omringet af bjergskråninger og er centreret omkring den flotte havn. Selvom byen ikke er landets største, er den lille, hyggeligt og fyldt med gode cafeer, teatre og uden tvivl midtpunkt for landets kulturscene. Husene er victorianske, farverige og gaderne så stejle, at man hurtigt får associationer til San Francisco.

  Kulinariske eventyr

  Med friske hvidvine, lækre fåreoste og mørt lammekød, der får ganen til at løbe i vand, er der nok at nyde på New Zealand. I stort set alle byer, kan man nyde friskfanget fisk eller muslinger med navne, man aldrig har hørt om før og skal det være rigtig New Zealandsk, skal man prøve en BBQ i det fri.

  Shopping

  Et af landets største eksportvarer er uld, og man kan ikke tage fra New Zealand uden et uldent stykke tøj. Man finder alting fra den tykkeste, næsten islandskinspirerede sweater til de fineste kjoler, alt sammen af lækker uld fra landets får. Ud over uld, er landet også kendt for deres jadesten. Stenen er hellig for maorierne, som især brugte den til våben, men i dag er det dog forbeholdt smykker.

  Sprog

  På New Zealand taler alle engelsk. Derudover er der også ca. 100.000, der taler det oprindelige sprog maori.

  Klima

  New Zealands to øer har to forskellige klimazoner. Den sydlige ø har tempereret klima, der minder meget om det danske vejr, imens den nordlige ø er varmere, mere tropisk og sjældent kommer under frysepunktet. Da New Zealand ligger på den anden side af ækvator, har de sommer, når vi har vinter i Danmark, og selvom man kan rejse af sted hele året, er vejret som regel bedste mellem oktober og april, og højsæsonen går fra december til marts.

  Valuta

  Man benytter New Zealandske dollars. 100 NZD svarer til ca. 474 kr. Man kan benytte hævekort over hele landet.

  Rejsen til New Zealand

  En tur til New Zealand kræver ofte en flyvetur, der typisk tager omkring 30 timer, da man kommer til at skifte fly et sted i Asien eller i USA. Mange vælger dog at tage et kort ophold på et par dage der, hvor de mellemlander. De tre lufthavne på New Zealand, der modtager internationale fly er Auckland og Wellington på Nordøen og Christchurch på Sydøen.

  Kom omkring i New Zealand

  På New Zealand er infrastrukturen lige så velfungerende som herhjemme, og man kan let komme rundt på begge øer med busser. Ønsker man en større frihed, er der også rigtig gode muligheder for at leje autocampere i flere udgaver, så man helt selv bestemmer tid og retning.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content