Rejser til Malta

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Malta

  Østaten Malta ligger midt i Middelhavet og lokker med fantastiske strande, hyggelige landsbyer og en årtusindlang kulturhistorie, der har efterladt sig spændende spor overalt på de tre beboede øer. Velkommen til Malta; her finder man den perfekte badeferie såvel som drømmedestinationen for historieinteresserede.

  Seværdigheder

  De forhistoriske megalith-templer er på UNESCOs verdensarvsliste, og kan beundres på både Malta og Gozo. Giganternes Tempel på Gozo blev opført på et tidspunkt mellem 3600 og 3200 før vortid af enorme limstensblokke. Derfor troede de lokale senere hen, at templerne måtte være opført af kæmper, hvorfor dette arkæologiske under har fået sit navn.
  I den antikke Mdina, der tidligere var Maltas hovedstad, kan man besøge byens gamle fort. Med sin beliggenhed midt inde på Malta kan man desuden opleve en flot udsigt fra Mdina.
  I Maltas nuværende hovedstad Valetta kan man også opleve historiens vingesus, blandt andet i forbindelse med besøg på nogle af de steder, hvor malterserridderne huserede for århundreder siden. Gå i deres fodspor på byvandring til St Angelo-fortet og St. Johns katedral. Her, som i alle andre byer på Malta kan man også være heldig at opleve den årlige fest for by helgenen (hver by på det katolske Malta har en), hvis man kommer på det rette tidspunkt i løbet af sommeren. Derudover finder man naturligvis massevis af lækre restauranter, hyggelige caféer og barer samt et livligt natteliv i Maltas historierige hovedstad.
  Middelhavet omkring Malta byder på mange rigtig gode spots for erfarne dykkere såvel som nybegyndere. Hører du til i sidstnævnte kategori kan du starte din udforsknings af Maltas undersøiske seværdigheder med et grundkursus på en dykkerskole. Herefter kan du tage med ud og se farverige fisk foruden stemningsfulde skibsvrag, som der findes flere af omkring på Malta.

  Kulinariske eventyr

  Malta har sin helt egen, lækre madkultur, der kan prøves af på nogle af de små 700 restauranter, man finder i denne østat. Kast jer for eksempel ud i fenek (kanin i vin) eller brungiel (tomat- og kødfyldte auberginer. Malteserne er også habile øl bryggere.

  Sprog

  Græsk er det nationale sprog i Grækenland. Man kan dog forvente at finde engelsk-, fransk- eller tysktalende grækere på de mest besøgte destinationer. Engelsk og maltetisk er de officielle sprog på Malta.

  Klima

  Her finder man et dejligt lunt subtropisk middelhavsklima. Gennemsnitstemperaturen kommer op 31 grader i årets varmeste måneder; juli og august. I januar er den gennemsnitlige dagtemperatur på behagelige 15 grader.

  Valuta

  Valutaen i Malta er euro (EUR/€). En euro modsvarer cirka 7,5 danske kroner. Man kan bruge internationale betalingskort i de fleste større butikker samt på hoteller og diskoteker.

  Visum

  Behøves ikke for danske rejsende.

  Rejsen til Malta

  Flyvetiden fra Danmark til Malta er omtrent på 3,5 timer. Man kan også sejle fra Italien til Malta. Turen fra Pozzallo i Italien til Malta tager 90 med færge.

  Kom omkring i Malta

  Man kommer omkring med bus, i lejet bil eller taxa på Malta. Desuden sejler der færger mellem de tre beboede øer Malta, Gozo og Comino.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content