302 Found

Found

The document has moved here.

Rejser til Mallorca

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Mallorca ferier
Mallorca ferier
Mallorca ferier
Photo View Map View
Indlæser..

Mallorca

Fly + 7 nætter

DKK

Destination

DKK

Destination

DKK

Destination

DKK

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Mallorca

  Mallorca er stadig et af danskernes foretrukne rejsemål, selvom tempoet er skruet lidt ned i de senere år. Her er hvide sandstrande og strålende blåt vand, forrevne bjergformationer, kulinariske oplevelser i stjerneklasse, stabilt klima og masser af historie.

  Seværdigheder

  Alcudia på øens nordside er Mallorcas historiske centrum. Byen blev grundlagt for 2000 år siden og den gamle bydel med sine snørklede gyder bag en bastant ringmur er et besøg værd, selv hvis man ikke bor i den ellers noget turistede by.
  I Palma de Mallorca ligger den imponerende marinepark, Palma Aquarium, anlagt i 2007. Her er alskens undervandssjov at kigge på i overvældende dimensioner - der er hammerhajer og rokker, interaktive udstillinger både inden- og udendørs og et væld af andre aktiviteter for store og små.
  For en lidt roligere udflugt kan man tøffe med veterantoget fra Palma til Soller. Det er en smuk tur igennem Tramuntana bjergene på cirka en time, og der er særlige turistafgange med indlagte stop undervejs til fotografering.
  Mallorca byder også på talrige godt afmærkede vandreruter, hvoraf flere følger gamle handelsruter der har gennemkrydset øen i århundreder. Er man til flerdages vandring er overnatningsmulighederne i bjergene mange og tæller pensionater, klostre, hoteller og hostels.
  Der er rigeligt at hente på Mallorca for den shoppelystne. I Palma de Mallorca er der flere gode shopping strøg hvor man finder de fleste kendte tøjmærker. Skomærket Camper er fra Inca, Mallorcas læder by, og kan købes overalt på øen, også i varianter man ikke finder andre steder. Læder og keramik fra øen er værd at gå efter og hver dag i ugen er der et marked at finde, hvor man kan få alt fra kopivarer til lokale fristelser for maven.

  Kulinariske eventyr

  Det traditionelle køkken på Mallorca er catalansk præget og centrerer sig om grøntsager, alt godt og friskt fra havet, svinekød og brød. Af lokale specialiteter skal nævnes en særlig bruschetta variant, "Pan amb Oli", som er brød gnedet med olie, tomat og hvidløg, eller "Sobrasada" en smørbar, krydret pølse af svinekød. For den virkelige gourmet kan Mallorca også byde på indtil flere Michelin restauranter, blandt andet Tristan i Palma de Mallorca, der har hele to stjerner at bryste sig af.

  Sprog

  Sproget på Mallorca er catalansk, i en lokal variant der kaldes mallorcinsk. Der tales også "almindeligt" spansk og på grund af den lange tradition for turisme klarer man sig også godt med eksempelvis engelsk.

  Klima

  Mallorca har typisk middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Temperaturen bevæger sig mellem 15 grader i vintermånederne til 30 grader henover sommeren. Vandtemperaturerne ligger om sommeren omkring 20 til 24 grader og regn og blæst er en sjælden gæst på denne årstid.

  Valuta

  På Mallorca benytter man euro (EUR/€) 1 euro svarer til omkring 7,5 danske kroner. Kreditkort modtages de fleste steder og man kan hæve kontanter i alle byer på øen.

  Rejsen til Mallorca

  Man kan rejse til Mallorca med charterfly fra flere steder i Danmark og der er rutefly fra flere europæiske storbyer, som for eksempel Hamborg. Det er også muligt at finde særdeles billige billetter med forskellige lavprisflyselskaber. Flyvetiden fra Kastrup til Mallorca er cirka 3 timer. Øen kan også nås med færge fra Barcelona ,Valencia eller Vilanova i Spanien.

  Kom omkring i Mallorca

  Har man lyst til at udforske Mallorca på egen hånd er det nemmeste at leje en bil. Er man mere til at kigge ud af vinduet og ikke på vejen, kan man komme godt omkring både med bus og taxa. Det offentlige bussystem er veludbygget og billigt og taxaerne kan også hyres til dagsture rundt på øen.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 december 2017. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content