Rejser til Malaysia

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Malaysia

  Malaysia er et interessant rejsemål, der byder på en stor variation i feriemuligheder; Her kan man besøge regnskove og måske få et glimt af en orangutang i landets nationalparker, dase på de skønne strande eller tage på storbyferie til Kuala Lumpur eller Penang og opleve den spændende malaysiske kulturhistorie. Landets territorium strækker sig over den sydlige del af en halvø på det asiatiske kontinent såvel som den nordlige del af Borneo og byder dermed på store variationer i landskaber og regioner.

  Seværdigheder

  I de malaysiske nationalparker finder man det rigeste dyre- og planteliv på kloden. Taman Negara, landets største nationalpark, breder sig over et areal på 4.343 km2. Her finder man et af verdens ældste og mest forskelligartede økosystemer. Tapirer, sumatranæsehorn og asiatiske elefanter har hjemme her tillige med over 300 fuglearter. I Taman Negara kan man desuden spadsere nær regnskovens trækroner på verdenslængste hængebro, der er 530 meter lang o hæger 40 meter over jorden.
  Landet er også kendt for sine smukke og i mange tilfælde ganske uberørte strande, hvor man kan dykke fra, hvis ikke afslapning i solen på stranden lokker. Stranden Pulau Perhentian på øen Terengganu blev i 2010 udråbt af Lonely Planet som verdens femtebedste at slappe af i en hængekøje i. Golden Beach og Turtle Beach i Østmalaysia har både kilometervis af sandstrande, men er desuden også steder, hvor man kan være heldig at se skilpadder.
  Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad, der er vokset fra at være en søvnig mineby til en livlig metropol på bare 150 år. Byens berømteste seværdighed er Petronas Twin Towers. I det hele taget er Kuala Lumpur en sand godbid for arkitekturinteresserede, der her kan finde historiske bygninger i kolonistil og moderne, imponerende skyskrabere. Kuala Lumpur er en by, der dækker et stort areal, så offentlig transport eller taxa er et must for at komme omkring, men det er byens bygninger, der sammen med det lokale liv, restauranterne og nattelivet er byens fremmeste seværdigheder.
  Penang øen ud for Malaysias nordvestlige kyst er et spændende mix af de mange forskellige kulturer, der gennem århundreder har sat deres præg her. Hovedbyen Georgetown er på UNESCOs verdensarvsliste og her finder man mange interessante historiske bygninger. Penang er også kendt som Malaysias "gastronomiske paradis".

  Kulinariske eventyr

  Malaysisk gastronomi er resultatet af tropiske råvarer og inspiration fra kinesisk, indisk og thailandsk madkultur blandt mange flere. Resultatet er et aromatisk, til tider krydret og overordentligt delikat køkken. En af de mere kendte spiser er satay, marinerede kødstykker, der grilles på spyd.

  Sprog

  Det officielle sprog i Malaysia er Bahaas Malaysia.

  Klima

  Landet har tropisk klima med regntid fra november til januar. Luftfugtigheden er høj året rundt (85 - 95 %) og temperaturerne svinger fra gennemsnitlige 21 grader som det koldeste til 32 grader i højsommeren.

  Valuta

  Den malaysiske møntfod hedder riggit (MYR). En ringgit deles op i 100 sen. En riggit svarer omtrent til 1,50 danske kroner. Kreditkort kan anvendes i indkøbscentre, på hoteller samt på større restauranter.

  Rejsen til Malaysia

  Flyvetiden fra Danmark til Malaysia er på cirka 18 timer. Tidsforskellen er +6 /+7 timer fra Danmark til Malaysia (sommertid/vintertid).

  Kom omkring i Malaysia

  Man kan komme omkring i landet med indenrigsfly, færge, bus, tog eller i lejet bil. Vær opmærksom på, at der er venstrekørsel i Malaysia.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content