Rejser til Madeira

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Madeira

  På denne portugisiske vulkanø indbyder det milde klima til badeferie. Men Madeira byder også på skøn natur, spændende kulturelle oplevelser, shopping og en lækker lokal gastronomi. Her kan man spille golf på baner i smukke naturomgivelser, shoppe i Funchal, Madeiras hovedstad, eller tage på vandreture og opleve øens smukke natur til fods. Hvis altså ikke turen går til Madeira for blot at slappe af på øens lækre strande.

  Seværdigheder

  Øens netværk af vandingskanaler, levadaerne, blev anlagt i det sekstende århundrede. Formålet var at bringe vand til øens landbrug, der dengang fortrinsvist bestod af sukkerrørsplantager. I dag er levadaerne stadig i brug, også som sceniske vandreruter, der tillader besøgende at få et indtryk af øens flotte natur ved at følge disse. Der er over 2.170 km levadaer at vandre langs. Vandreruteren varierer fra nemme til stejle og smalle passager, det kræver erfarne vandrere at forcere.
  De vulkanske grotter i Sao Vicente er en anden af Madeiras berømte seværdigheder. Grotterne opstod som følge af et vulkanudbrud på øen for 890 år siden. De blev opdaget i 1885, men blev ikke åbnet for offentligheden før 1996. Et besøg til grotterne byder på muligheden for at opleve indersiden af Madeira i øens længste system af sammenhængende grotter, hvor man kan se krystalklare søer, smukke stalakit formationer og andre interessante vulkanske strukturer.
  Cabo Girão er verdens anden højeste klippeskrænt, der både tiltrækker turister, som kommer her for at beundre udsigten såvel som vovehalse, der basejumper og svæveflyver fra klippen. Klippen er 589 meter høj og fra denne kan man tage en svævebane ned til det lille stykke opdyrkede land for klippens fod, Fajas do Cabo Girão. Dette landstykke var ellers kun tilgængeligt fra søsiden i mange år. På toppen af klippen kan man desuden besøge Fatimas Tempel, et af de vigtigste mål for pilgrimme, der besøger øen.
  Funchal, Madeiras hovedby, byder på mange spændende historiske bygninger såsom kirker, museer og monumenter foruden dejlige parker og en flot gammel bydel, zona velha. Besøg her Madeiras historiecenter, et topmoderne interaktiv museum, der byder på noget for alle sanser i formidlingen af øens historie. Desuden finder man mange eksklusive butikker i Funchal, hvor man for eksempel kan shoppe lokalt kunsthåndværk med hjem som souvenir.

  Kulinariske eventyr

  Krydderurten fennikel, efter hvilken Madeiras hovedby er opkaldt, er en karakteristisk smagsgiver i det lokale køkken. Madeiras køkken er baseret på den lokale overflod af frisk frugt og grønt, friskfangede fisk såsom tun og esperada. Kød kan naturligvis også fås på restauranterne, men det er fisk og skaldyr, der har hovedrollen på Madeira. Den søde dessertvin, der har navn efter øen, kan nydes alene eller i lækkert selvskab med en af de lokale desserter.

  Sprog

  Portugisisk er det officielle sprog på Madeira.

  Klima

  Madeira har subtropisk klima. De varmeste måneder er august og september, hvor den højeste gennemsnitstemperatur ligger på 26 om dagen. Koldest er januar og februar med en gennemsnitlig dagstemperatur på 19 grader.

  Valuta

  Valutaen på Madeira som i resten af Portugal er euro (EUR/€). En euro modsvarer cirka 7,5 danske kroner. Man kan bruge internationale betalingskort i de fleste større butikker samt på hoteller og restauranter.

  Rejsen til Madeira

  Man kan komme til Madeira med fly fra flere danske lufthavne. Flyvetiden er 4 - 5 timer.

  Kom omkring i Madeira

  Seks lokale busselskaber opererer på øen, der har gængse europæiske færdselsregler. Tidstabeller og destinationer kan umiddelbart forvirre, så få en lokal til at hjælpe, hvis der skulle opstå tvivl. Billeje er en fremragende mulighed for at komme rundt og se øen efter eget temperament.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content