Rejser til Kina

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Kina

  Med seværdigheder som den sagnomspundne kinesiske mur, den verdensberømte fredsplads og en enestående gastronomi og kultur med de farverige shows, som kun kineserne kan levere dem, så er det bare med at tage chancen og hoppe med på flyet til det fantastiske Kina. Her venter pandaerne, de skønne te-huse, de overdådige paladser og ikke mindst de venligtsindede kinesere på at vinde din gunst.

  Seværdigheder

  Den Kinesiske Mur er et absolut must see. Den 6000 km lange mur, hvis byggeproces strakte sig over 2000 år, er et imponerende fæstningsværk, der har været kilde til mange myter. Muren slænger sig ind igennem det nordlige Kina, og Beijing er et fint udgangspunkt, hvis du vil se muren. Beijing rummer desuden Den Forbudte By, kejsernes hemmelige by, hvortil det almene folk ikke havde adgang. I dag kan du frit se de overdådige skatte og paladser. Tag dernæst en tur på Den Himmelske Fredsplads og betragt Maos Mausoleum. I Beijing bør du også besøge Himmeltemplet og Sommerpaladset.
  I Shanghai med de mange skylinere bør du nyde stemningen omkring havnepromenaden The Bund ved Huangpu-floden samt på Shanghais enorme museum. Herefter kan du passende tage på shopping i gaden Nanjing Lu.
  Byen Xian rummer ét af nutidens største arkæologiske fund: Udgravningen med de tusindvis af Terrakotta-soldater. Hæren blev udformet i år 200 f.Kr. for en tidligere kinesisk kejser, der ønskede et værn efter sin død. Vælg en guidet tur og få det optimale ud af oplevelsen.
  Kina rummer mange smukke naturoplevelser. Én af dem er Westlake-søen små 200 km fra Shanghai. Den nærliggende by Hangzhou er bestemt et besøg værd med sine templer samt te- og silkemuseer. En anden skøn oase er Gigant Panda Breeding Base ved Chengdu, hvor man kan nyde de dejlige pandaer.

  Kulinariske eventyr

  Der har været sagt meget om den kinesiske madkultur, der menes at være en anelse mere eksotisk end eksempelvis den europæiske. Sandheden er dog, at det kinesiske køkken også rummer mange af de ingredienser, som vi europæere elsker. I Kina vil menukortet være præget af klassikere som svinekød, and, kylling og oksekød. Hertil kommer tilbehør som grøntsager og ris. Nyd en omgang chop suey, et par forårsruller eller en saftig Peking-and, når du skal forkæle dig selv.

  Sprog

  Hovedsproget er kinesisk (mandarin), men der findes ligeledes flere lokale dialekter.

  Klima

  Kina har flere forskellige klimazoner, så det er altid værd at tjekke vejrudsigten for din pågældende feriedestination. Generelt set vil man opleve varme somre, hvor man nemt runder de 30+ grader. Kinas klima påvirkes i høj grad af monsunvinde, der blæser varm luft op over landet. Om vinteren kan det imidlertid blive rigtigt koldt i Kina - dog alt afhængig af destinationen. I det sydlige Kina kan vinteren forekomme at være mere mild. Et anbefalelsesværdigt rejsetidspunkt kunne være det tidlige forår (omkring april) eller efteråret (omkring september).

  Valuta

  Kinas valuta er yuan (CNY). 1 yuan svarer til ca. 0,92 danske kroner. Du kan fint bruge dit kreditkort i Kina. Skal du besøge de landlige områder, er det dog altid bedst at medbringe lidt lokal valuta.

  Rejsen til Kina

  Listen over internationale lufthavne i Kina er lang. Du kan eksempelvis flyve direkte til Beijings lufthavn, hvorfra der er ca. 20 km ind til byens centrum. Vælg mellem transportmuligheder som subway, shuttlebusser eller taxaer.

  Infrastruktur

  Kina har en ganske effektiv infrastruktur med subway, busser, taxaer, toge og indenrigsfly. Vil du helt ned i tempo, kan du hoppe på en af byens mange cykeltaxaer. Kina tænker mange gange i alternative transportløsninger. Skal du til Pudong Lufthavnen i Shanghai, skal du bestemt prøve det såkaldte magnettog.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content