Rejser til Japan

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Japan

  Japan er et fascinerende sted med en lang og særegen historie, utroligt smukke landskaber og nogle af verdens mest futuristiske bymiljøer. Befolkningen er venlig, kendt for sin ekstreme høflighed, og øriget byder på stor variation i oplevelser afhængigt af hvilken af de 4 hovedøer man besøger.

  Seværdigheder

  Tokyo er overvældende. En blanding af det bizart futuristiske, traditionelt japanske og skøre og eksotiske subkulturer. Her er et konstant hvirvlende liv og nok tilbud af kulturelle oplevelser og shoppemuligheder til at gøre en rundtosset. Tag en tur til Shibuya eller Harajuku, især om søndagen, for et kig på Tokyos mere ekstreme modetrends og tag pengepungen med. Tokyo er et shopping mekka hvad end det er tøj eller elektronik, udbuddet i byen er grænseløst.
  Kyoto, Japans hovedstad fra omkring år 800 og tusind år frem, er et af de mest betagende steder i Japan. Her er i hundredevis af templer og fortryllende japanske haver, og med 17 World Heritage sites er stedet en skattekiste af japansk kultur og så drømmende smukt og storslået at det sætter sig fast i hjertet.
  Vulkanen Fuji er Japans højeste bjerg og et helligt sted gennem århundreder. Den perfekt formede og snedækkede tinde er et velkendt vartegn for Japan og et besøg værd for sin slående skønhed.
  Hokkaido er Japans nordligste ø og et uspoleret naturskønt sted. Vintrene kan være hårde, men somrene er mildere og mindre fugtige end i resten af Japan. Her kan man dyrke friluftslivet, fra skisport om vinteren til vandre- og cykelture om sommeren. Besøg for eksempel Noboribetsu Onsen, et område med varme kilder af forskellige typer og et særdeles velegnet sted til at dyrke lidt wellness.

  Kulinariske eventyr

  Japansk mad kan virke fremmedartet i danske øjne, men med lidt tillid og mod på at springe ud i det ukendte kan man få mange lækre madoplevelser. Sushi er et indlysende valg, og efterhånden ikke så eksotisk, men det smager bare bedre på en hektisk, japansk sushibar - og det er ind imellem nogle lidt andre skabninger man møder ovenpå den lille ris pude. Gyser man ved tanken om rå fisk er det japanske køkken også fuld af tilberedte retter - prøv for eksempel sukiyaki, oksekød tilberedt sammen med grøntsager og krydderier i en gryde eller pande ved bordet.

  Sprog

  I Japan taler man japansk, og selvom mange lærer engelsk i skolen, kan det være så som så med tale-evnerne. Det hjælper lidt at vise tingene på skrift.

  Klima

  Det japanske klima varierer en smule afhængig af hvor du befinder dig. Størstedelen af Japan har et behageligt klima med milde vintre og varme somre, og mod nord er det noget koldere med vejrforhold meget lig de skandinaviske.

  Valuta

  Møntfoden i Japan er japanske yen (JPY/¥). 100 japanske yen er cirka 70 danske kroner. Kontanter er stadig det mest benyttede i Japan og kreditkort accepteres ikke overalt. Det er ikke altid det er muligt at benytte udenlandske kreditkort i japanske hæveautomater, men sandsynligheden er størst med VISA og MasterCard.

  Rejsen til Japan

  SAS har direkte fly fra Kastrup til Tokyo. Derudover er der masser af afgange med mellemlandinger forskellige steder i verden. Rejsetiden vil naturligvis variere afhængigt af den valgte "rute" men man skal regne med omkring 12-13 timer.

  Kom omkring i Japan

  Japan er verdenskendt for punktlighed, de fleste kender til Shinkansens gennemsnitlige forsinkelse på bare 6 sekunder. Infrastrukturen er særdeles veludbygget og man kan komme omkring med fly, højhastighedstog og almindeligt tog og metro og S-tog i de store byer. Det kan være lidt forvirrende at benytte sig af bybusserne.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content