Rejser til Indien

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Indien

  En rejse til Indien er en gave til dig, der elsker unikke rejsemål. Lad dig rive med af stemningen, når du står foran steder som Taj Mahal, Bollywood eller Himalaya-bjergene. Kast dig ud i det indiske eventyr. Alt, det kræver, er en flybillet!

  Seværdigheder

  Et absolut "must see" er mesterværket Taj Mahal, verdens smukkeste mausoleum, i Agra. At stå foran denne enestående marmorbygning med de dertilhørende ædelsten og kalligrafimønstre er et ubeskriveligt syn. Taj Mahal er en storladen kærlighedserklæring fra stormogulen, Shah Jahan, til hans kone.
  Goa er blevet et hit hos mange danske feriegæster i vintersæsonen. Vejret og strandene er fantastiske. Her kan du bl.a. også nyde krokodillesafarier samt vandfaldet Dudhsagar og nationalparken Bhagwan Mahaweer med de altid sultne aber, der gerne underholder de feriegæster, der har gjort et stop i junglen.
  Er du vild med indisk filmindustri, skal du tage turen til Bombay, der rummer Bollywood - den indiske pendant til Hollywood. Bombay er desuden en interessant storby med masser af shoppingmuligheder.

  Kulinariske eventyr

  Anvendelsen af krydderier gør indisk mad til noget helt særligt. Karry, koriander og kardemomme er blot nogle af de mest populære krydderier. Det indiske køkken er meget varieret og indbefatter bl.a. ris, kylling og lam. Lad tænderne løbe i vand, når du bestiller retter som karrymarineret lam, butter chicken og naan-brød. Drik hertil en herlig omgang te eller lassi!

  Sprog

  Listen af officielle sprog i Indien er alenlang, da der bl.a. findes en del dialekter. Hindi og engelsk er imidlertid to af de mest anvendte sprog.

  Klima

  Det er svært at sige noget entydigt om det indiske klima, da det kommer meget an på feriedestinationen. Det store land oplever således markante forskelle i såvel nedbør som temperaturer, når det tropiske klima bliver påvirket af de forskellige monsunvinde. Generelt kan man sige, at månederne marts-juni er præget af meget høje temperaturer, der kan nå helt op over de 40 grader. Der er dog noget køligere i de bjergrige områder. Fra juni og hen på efteråret kan der komme en del nedbør i Indien. Mængden svinger dog meget fra nord til syd. I september-marts skal man være opmærksom på, at der kan komme tropiske storme ind over kystområderne. Vintermånederne og de tidlige forårsmåneder er dog et perfekt tidspunkt, hvis man ønsker at opleve Indien.

  Valuta

  Møntfoden i Indien er indiske rupees (INR). For 1 INR får du ca. 0,11 DKR. Ønsker du at bruge dit kreditkort, kan det sagtens lade sig gøre på de mest populære feriedestinationer. Dog er anbefalingen, at man medbringer kontanter. Skal du f.eks. på de små markeder, bør du være klar med rupees. Som supplement til dine rupees kan du betale med dollars.

  Visum

  Der er visumpligt for indrejse til Indien. Et turistvisum gælder i op til 6 måneder. Skal du opholde dig i landet i længere tid bør du kontakte den indiske ambassade.

  Rejsen til India

  Indien har stribevis af internationale lufthavne, f.eks. Goa-Dabolim og Indira Gandhi i New Delhi. Lufthavnstransporten i Indien er meget veludbygget - både hvad angår udenrigs- og indenrigsflyvninger. Det er derfor ret lettilgængeligt at komme rundt til alle de ønskede byer i Indien.

  Infrastruktur

  Én af de karakteristiske transportmuligheder i Indien er rickshaws (cykeltaxaer), der er perfekte til de lidt kortere strækninger. Taxaer og lokale busser fungerer desuden som et fint alternativ. Har man derimod planlagt en rundrejse i Indien, bør man satse på toget, medmindre man skal bevæge sig ind mod Indiens bjergområder. Jernbanenettet i Indien er meget funktionsdygtigt, og antallet af stationer er uhørt højt. Man kan naturligvis også flyve mellem de enkelte byer.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content