Rejser til Filippinerne

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Filippinerne

  Filippinerne minder om paradis fordelt på lidt over 7.000 små øer. Mange af øerne er ubeboede og fyldt med regnskov, som kun venter på at blive udforsket. Under vandets overflade findes store koralrev og farverige, sjældne fisk, der hvert år får folk til at besøge landet med det eneste formål at skulle dykke.

  Seværdigheder

  Tager man til Filippinerne for dase på en øde strand, skal man søge ned imod Visayas, hvor der er gode muligheder for at ø hoppe, og hvor strandene lever op til alle forventningerne om hvidt sand, turkisfarvet vand og palmer, som den eneste kilde til skygge. På de større øer, kan man finde hyggelige landsbyer, hvor de hjertevarme beboere gerne stopper op, får en snak og fortæller, hvilke øer, der er værd at besøge. Ønsker man total isolation, findes der også her øer, som slet ikke er tegnet ind på noget kort, så man rigtig kan lege opdagelsesrejsende. Et område, man dog ikke må misse på sit besøg på Filippinerne er Banaue. Området ligger på hovedøen Luzon ikke langt fra hovedstaden Manila. Her kan man opleve de grønne ris terrasse, der er kommet på UNESCO's verdensarvsliste. Med et over 2000 år gammelt vandingssystem sørger de lokale for, at holde terrasserne ved lige. Området byder også på smukke bjerglandskaber og frodig jungle. På den sydlige del af øen finder man 22 vulkaner, som kan bestiges, og den nok bedst kendte vulkan Mayon er stadig aktiv, så når natten falder på, vil man kunne se rødglødende lava flyde ned langs kraterets sider. En anden ting, der drager folk mod den sydlige del af øen, er muligheden for at opleve verdens største fisk hvalhajen på helt tæt hold. Der er også gode muligheder for at surfe, nyde de smukke strande eller se på gamle spanske barokkirker, når man trænger til lidt afveksling.

  Kulinariske eventyr

  På Filippinerne er en af de mest festlige måltider Lechon, helstegt pattegris der hænger på spyd over glødende kul. Som regel vil man kunne finde kulinariske træk fra det spanske og det kinesiske køkken, smagt til med filippinernes eksotiske frugter og friske råvarer, hvilket må siges at være en vellykket blanding.

  Sprog

  De to officielle sprog på Filippinerne er filippinsk og engelsk, og de fleste lokale snakker udmærket engelsk.

  Klima

  Fra juni og til oktober falder monsunregnen i størstedelen af landet, hvilket gør at landet bliver grønt og frodigt. Den kolde perioden på filippinerne strækker sig fra november til februar, hvor temperaturen ligger omkring 25 grader, og selvom det er årets koldeste måneder, er det her, man anbefaler at rejse, hvor landet er grønt og temperaturerne behagelige. Herefter følger den varme periode fra marts til maj, hvor der er omkring 35 grader.

  Valuta

  På Filippinerne benytter man filippinske pesos. 100 PHP svarer til ca. 14,20 kr. I de større byer er der mulighed for at benytte hæveautomater, men man skal være opmærksom på, at der er begrænsning for, hvor meget man kan hæve ad gangen.

  Rejsen til Filippinerne

  Selvom det er muligt at sejle fra Malaysia eller Indonesien til Filippinerne, vil man som regel flyve til Manila, landets hovedstad. Der afgår ingen direkte fly fra Danmark, så man skal typisk mellemlande i enten Mellemøsten eller i Asien.

  Kom omkring i Filippinerne

  Mellem de større byer afgår der dagligt busser, og man vil også kunne rejse mellem de større øer med bus. Ønsker man at rejse mellem de mindre øer, er der forskellige muligheder, hvor man bl.a. kan sætte nerverne på spil ved at benytte en af de tætpakkede færger sammen med de lokale, eller tage en hurtigbåd, til lidt flere penge.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content