Rejser til Dubai

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Dubai

  Dubai, byen i ørkenen, er på kort tid blevet et eftertragtet rejsemål. Her finder du nogle af verdens højeste skyskrabere, store kunstige øer, kæmpemæssige shopping centre, gode sandstrande og fascinerende ørkenkultur. I Dubai dyrker man det prangende og mondæne og her er fornøjelser nok til at mætte selv den mest forlystelsessyge.

  Seværdigheder

  Burj Khalifa, arabisk for Kalif-tårnet, er et af de mest kendte landemærker i Dubai. Der er konkurrenter på vej, men med sine 828 meter er bygningen endnu den højeste i verden. På 124. etage ligger udsigtspunktet "At the Top" som kan besøges dag og aften.
  Ikke alt i Dubai handler om skyskrabere og luksushoteller. Det gamle boligkvarter Al Bastakyia, fra omkring 1890, er med sine smalle, snørklede gader og gamle, velrestaurerede bygninger den diametrale modsætning til den glitrende og hektiske metropol. Her er museer, gallerier og små, rolige cafeer og er man på udkig efter en mere "oprindelig" arabisk oplevelse, er det et godt sted at besøge.
  Bliver solen og sandet dig for meget kan du tage dig en skitur. I Mall of Emirates har man bygget et indendørs ski resort og Ski Dubai tilbyder 22.500 kvadratmeter snedækkede bakker til snowboarding, skiløb eller bare en kælketur med ungerne.
  Dubai er et paradis for den shoppelystne med sine enorme malls og mange shopping distrikter. Dubai Mall er det største indkøbscenter i verden og rummer mere end 1200 butikker, et akvarium, biograf og et utal af spisesteder. Besøg også Dubai Outlet Mall hvor du kan købe mærkevarer med 30 til 90% besparelse - sko, tøj, elektronik, alt hvad du kan forestille dig af designerprodukter kan du finde her.

  Kulinariske eventyr

  Dubai er en international by, hvilket man også kan se på udvalget af mad. Man kan få lige hvad man vil have, om det så er indisk eller thai, fastfood eller gourmetmad man søger. Skal det være mere lokalt skal man besøge en af de såkaldte "folkerestauranter". Her er alting lidt mere enkelt, men kvaliteten er som oftest virkelig god. Prøv for eksempel "Moutabel", artiskokmos serveret med brød, eller "Arayes", brød fyldt med løg, stærke krydderier og oksekød.

  Sprog

  Arabisk er det officielle sprog i De Forenede Arabiske Emirater og i Dubai er det helt uden problemer at komme omkring med engelsk.

  Klima

  Fra maj til oktober er der meget varmt i Dubai med temperaturer der ind imellem smutter over 45 grader. Vinteren er noget køligere, her ligger temperaturen mellem 14 og 24 grader. Det regner sjældent, derimod kan man fra tid til anden risikere at blive fanget i en gevaldig sandstorm.

  Valuta

  I Dubai benytter man Dirham (AED). 1 dirham er cirka halvanden dansk krone. Alle former for kreditkort kan bruges og der er masser af hæveautomater.

  Rejsen til Dubai

  Du kan komme til Dubai med fly på forskellige måder. Der er flere charterselskaber der henover vinteren arrangerer pakkerejser med direkte fly. Der er rutefly direkte fra Kastrup til Dubai International Airport med Emirates Airlines, en tur på cirka 6 ½ time. Derudover kan man fra flere, større lufthavne i Europa få forbindelse til Dubai.

  Kom omkring i Dubai

  Metro og bus udgør det offentlige transportsystem i Dubai. Metroen er helt ny og stadigt voksende og busserne er som oftest behagelige med aircondition og koster ikke meget at benytte. Taxa er også en nem måde at komme omkring på og det er noget billigere end i Danmark.

  Værd at vide

  Man skal være opmærksom på at det gule sygesikringskort ikke kan bruges i Dubai, så det er en god ide at tegne en rejseforsikring.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content