302 Found

Found

The document has moved here.

Rejser til Caribien

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Caribien ferier
Caribien ferier
Caribien ferier
Photo View Map View
Indlæser..

Caribien

Fly + 7 nætter

DKK

Destination

DKK

Destination

DKK

Destination

DKK

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Caribien

  Caribien er inkarnationen af ægte sommerstemning i et himmelsk paradis, hvor calypsomusik og reggaemusik fusionerer i en skøn harmoni. Øerne byder desuden på azurblåt vand, stribevis af gyldne sandstrande, vandfald, sommerfuglefarme, kolonistil og museer, der fortæller alle historierne - lige fra Christoffer Columbus' opdagelsesrejse til dansk kolonihistorie på Dansk Vestindien.

  Seværdigheder

  Tusindvis af vulkan- og koraløer hører ind under Caribien, og navne som Jamaica, Dansk Vestindien, Haiti og Bahamas vækker genklang hos de fleste. Hovedparten af øerne er kendt for kilometerlange strande og de kuperede terræner, der indbyder til friluftsaktiviteter. Det er oplagt med bådture til de andre øer, der adskiller sig meget fra hinanden.
  Tag f.eks. til Skt. Thomas på Dansk Vestindien og oplev den danske kolonihistorie på tætteste hold i hovedbyen Charlotte Amalie med bl.a. Peter von Scholtens hus og Frederikskirken. Besøg ligeledes den uovertrufne strand, Magen's Bay.
  Barbados er eksponent for de mere kendte øer i Caribien. Her kan du snorkle ved Carlisle Bay og shoppe i hovedbyen Bridgetown, der også har museer og en helt fantastisk synagoge. Man bør desuden opleve sukkerrørsplantagerne og rom-destillerierne samt Harrison's Cave.
  Aruba er eksponent for de lidt mindre kendte øer i Caribien. Her finder du - ud over strande - en uimodståelig sommerfuglepark samt en nationalpark og flere hyggelige museer, der bl.a. fokuserer på den hollandske kolonihistorie.

  Kulinariske eventyr

  Caribien er frodigt - selv når det kommer til udvalget på middagsbordet. Inspirationen kommer fra hele verden - lige fra den europæiske til den indiske madkultur. På de forskellige øer er særligt fiskeretterne dominerende, men både kødretterne og de eksotiske frugter som papaya og mango er et must på de lokale restauranter. Sammen med maden kan du nyde kølig frugtjuice eller måske en Mojito.

  Sprog

  Det overordnede sprog på mange af de caribiske øer er engelsk. Grundet øernes tidligere og nuværende tilhørsforhold vil det dog også være muligt at støde på sprog som spansk, portugisisk og fransk.

  Klima

  Vejret i kombination med de vildt lækre strande er i høj grad årsag til Caribiens popularitet. Det tropiske klima giver ofte temperaturer på et godt stykke over de 25 grader, og med en svalende havbrise er betingelserne for en badeferie ganske optimale. "The Hurricane Season" ligger mellem juni og november, men ofte er det først hen mod august og september, at der er en reel risiko for storm. Det perfekte rejsetidspunkt anses dog for at være december til maj, som er de såkaldte "tørre" måneder. Øer som Aruba og Curacao ligger i øvrigt uden for risikozonen, hvad angår "The Hurricane Season".

  Valuta

  Der bruges forskelligartede valutaer på de enkelte øer, såsom østcaribiske dollars, jamaicanske dollars, amerikanske dollars og euro. Du kan dog altid komme langt med dit kreditkort, og der er gode muligheder for at få vekslet, f.eks. fra amerikanske dollars.

  Kom omkring i Caribien

  Flere øer i Caribien har egen lufthavn. Det gælder bl.a. for Barbados, Aruba, Jamaica og Bahamas. Skal du rejse fra Danmark til Caribien, går rejsen dog ofte via USA. Er det tilfældet, skal du huske, at det er nødvendigt med en såkaldt ESTA-registrering senest 72 timer før afrejsen.

  Infrastruktur

  På de forskellige caribiske øer kan du komme rundt på forskellige måder. Skal du med offentlig transport, vil de lokale busser oftest være det billigste alternativ, men både taxaer og udlejningsbiler er en mulighed. Mange af de caribiske øer indbyder dog også til mountainbiking i de kuperede terræner eller rideture i de grønne områder. Desuden kommer du ikke udenom færgerne - et ø-cruise er nærmet et must, når man er i Caribien. Du vil opleve, at mange af øerne tilbyder alskens former for tematiske bådture.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 december 2017. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content