302 Found

Found

The document has moved here.

Rejser til Canada

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Canada ferier
Canada ferier
Canada ferier
Photo View Map View
Indlæser..

Canada

Fly + 7 nætter

DKK

Destination

DKK

Destination

DKK

Destination

DKK

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Canada

  Canada er et afvekslende land, der byder på den ene naturperle efter den anden. Ekstreme vandfald, prærielandskab, sublime bjergkæder, naturparker med utæmmet natur og dybblå søer giver muligheder for at dyrke et væld af friluftsaktiviteter, f.eks. skisport. Er du vild med storbyliv og spændende seværdigheder, skal du blot besøge byer som Vancouver, Toronto, Calgary eller Montreal.

  Seværdigheder

  Vancouver er én af de mest elskede byer i Canada. En popularitet, der bl.a. er vundet gennem afholdelsen af vinter-OL. Byen har derfor de optimale ski-faciliteter, hvis du elsker at suse med stor hastighed ned over de underskønne slalombakker. Vancouver er dog også interessant i kraft af seværdigheder som China Town, Science World, Capilano Suspension Bridge, Vancouver Art Gallery og Stanley Park.
  Niagara Falls i Ontario er ét af verdens største vandfald og er derfor en af de naturoplevelser, man bør nyde under ferieopholdet. Vil du opleve de brusende kræfter ovenfra, er det muligt at tage en helikoptertur hen over vandfaldet, og det skal nok give dig et ekstra sug i maven!
  Canada har flere vidunderlige nationalparker. Den ældste er Banff Nationalpark vest for Calgary. Parken byder på varme kilder, vandrestier, den verdenskendte Lake Louise, et museum om indianernes kultur samt The Sulphur Mountains med dertilhørende svævebane.
  Den største by Toronto giver dig anledning til at nyde udsigten fra det 553 meter høje CN Tower, borgen Casa Loma, Royal Ontario Museum tegnet af Daniel Liebeskind, Toronto Zoo og Bata Shoe Museum - med tusindvis af sko!

  Kulinariske eventyr

  Canada er et land, der er præget af mange nationaliteter, og det afspejler sig i det kulinariske udvalg. I storbyerne kan du derfor få stort set al slags mad. I Ottowa serverer man dog en vaskeægte canadisk klassiker som bæverhale. Ellers kan du bl.a. mæske dig i masser af ahornsirup, der produceres i Canada, laks og utraditionelt kød som elg. I storbyerne finder man mange finere og eksperimenterende menuer, der udelukkende giver dig de bedste og mest friske råvarer.

  Sprog

  Hovedsproget er engelsk og fransk. I Québec taler man dog udelukkende fransk.

  Klima

  Vil du dyrke sommeraktiviteter i Canada, bør du nok rejse omkring juni-september. Her er det canadiske vejr skønt med temperaturer, der kan nærme sig de +25 grader. Vælger du en feriedestination i det nordlige Canada, kan du ofte opleve et noget køligere vejr. Er du typen, der elsker at suse ned ad skibakkerne, ligger det optimale rejsetidspunkt i perioden november-marts.

  Valuta

  Valutaen er canadiske dollars (CAD). 1 canadisk dollar svarer til omtrent 5,85 danske kroner. Kreditkort modtages i de fleste butikker og restauranter.

  Rejsen til Canada

  Alle de større byer i Canada såsom Vancouver, Halifax, Québec og Toronto har deres egen internationale lufthavn. Ofte vil du kunne flyve direkte til Canada fra Danmark. Mellemlander du i USA, skal du altid tjekke, hvilke aktuelle krav du skal opfylde. Et krav er bl.a. en ESTA-registrering, der udfyldes senest 72 timer før afrejsen.

  Infrastruktur

  Det er fristende at tage rundt og besøge flere af Canadas storbyer under det samme ferieophold. Har du lejet en bil til formålet, så læg en realistisk plan. Strækningerne kan nemlig nemt nå langt over 1000 kilometer. Dropper du tanken om at sidde bag rattet, kan du bl.a. benytte dig af indenrigsflyvninger mellem de større byers lufthavne eller de klassiske tog-strækninger. Du kan bl.a. nyde togturen Vancouver-Toronto, hvor du undervejs passerer Rocky Mountains. Herudover er Greyhound-busserne et superbilligt alternativ til at komme rundt i Canada.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 december 2017. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content