Rejser til Burma

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Burma

  Dette spændende asiatiske land byder både på storslåede naturoplevelser, lækre strande, smukke byer og ikke mindst en spændende kultur og historie, der alt sammen skal opleves. Hvad end man søger badeferie for hele familien, interessant kulturrejse eller aktiv adventure ferie, så har Burma noget at byde på. Landet, der grænser op til Bangladesh, Indien, Kina, Laos og Thailand, har tradition for at være en af regionens kulturelle smeltedigler, hvilket har sat sit præg på både religion, arkitektur og gastronomi. Samtidig er Burma helt sin egen og byder dermed på enestående oplevelser for alle, der finder vej til denne en ægte østens perle.

  Seværdigheder

  I Rangoon, der frem til 2005 var Burmas hovedstad, finder man mange fantastiske seværdigheder. Her, som flere andre steder i landet, kan man se spor efter kejsertiden og den britiske kolonitid i form af smukke historiske bygninger. Start udforskningen af seværdigheder i Rangoon med et besøg til Shwedagon Paya, det helligste af alle buddhistiske templer i Burma. Templet er fantastisk smukt og belagt med guld og afhængigt af hvornår man besøger det kan man opleve alt fra stille andagt til farvestrålende og livlige ceremonier her. Besøg også nationalmuseet i Rangoon, hvor man kan opleve en fantastisk samling af østasiatiske antikviteter.
  Søen i det østlige Burma er en af landets mange postkortsmukke naturlige seværdigheder. Søen og dens omgivelser er til stadighed relativt uberørte og hjemsted for itha-folket, der er fiskere og berømte for deres flydende byer og benpadlings-teknik. Søen er 22 km lang og 10 km bred og beliggende 900 m over havets overflade.
  Bagansletten i Burmas Mandalyregion er hjemsted for landets første hovedstad, grundlagt i 800-tallet og desuden kendt for sine mange buddhistiske templer. På sit højeste mellem 1000 - 1200 var der over 10.000 templer her. I dag kan man stadig fornemme rigdommen, i det over 2200 templer stadig står på sletten, der af flere beskrives som et af de mest magiske steder i Burma.
  På Mergui-øerne ud for Burmas sydlige kyst finder man et sandt bounty paradis med himmelske strande og en afslappet stemning, perfekt til dase- og badeferie. De 900 øer er desuden hjemsted for en enestående flora og fauna, der her har udviklet sig gennem årtusinder i relativ isolation. Både land og vand lokker til fotosafarier med frodige koralrev og skove, hvor man finder en rigdom af plante- og dyreliv.

  Kulinariske eventyr

  Landets beliggenhed har givet det burmesiske køkken inspiration fra nabo gastronomier såsom Indien og Thailand. Man finder lækker friskfanget fisk og skaldyr på restauranter langs kysten, mens kødretter er mere almindelige indenlands. Også det vegetariske køkken er meget udbredt i Burma. Curry er en af nationalretterne; i Burma laves den typisk uden kokosmælk men med masser af løg og kan være meget mere krydret end de mere kendte curries fra nabolandene Indien og Thailand.

  Sprog

  Det officielle sprog i Burma er burmesisk.

  Klima

  Klimaet i Burma er tropisk og her falder monsunregn i de vestlige egne. Varmest er april med et døgngennemsnit på cirka 30 grader i Rangoon, mens juli her er "koldest" med en døgngennemsnitlig temperatur på 27 grader.

  Valuta

  Valutaen i Burma hedder Myanmar kyat (MMK). Det anbefales at man medbringer amerikanske dollars at veksle. En dollar svarer til 900 kyat. Desuden er det værd at notere sig, at kreditkort kun kan anvendes meget få steder i Burma, hvorfor det anbefales at man medbringer kontanter til hele rejsen hjemmefra.

  Rejsen til Burma

  På grund af internationale sanktioner er den mest almindelige måde at komme til Burma fra Danmark på over Bangkok eller Singapore til Rangoon. Flyvetiden er cirka 12,5 timer.

  Kom omkring i Burma

  Indenrigsfly og bus er nogle af de almindelige transportformer ved længere afstande i Burma.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content