Rejser til Brasilien

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Brasilien

  Når du hører tonerne af de glade, brasilianske sambatoner, så vil hofterne helt automatisk bevæge sig i takt med musikken! Mærk lidenskaben boble helt ned i tæerne! Brasilien spiller desuden på naturrigdom i form af glimrende sandstrande, vidunderlige regnskove, den brusende Amazonas og wildlife i vådområder som Pantanal. Lad samtidig Brasilien vise dig vejen til de fortryllende storbyer såsom Rio de Janeiro, Brasilia og São Paolo.

  Seværdigheder

  Brasilien har et væld af interessante storbyer, som man bør opleve. Én af dem er naturligvis Rio de Janeiro, hvor den høje Jesus-statue, Cristo Redentor, tager imod dig fra toppen af Corcovado. Byen rummer desuden den verdensberømte strand Copacabana og stribevis af interessante museer.
  Vil man se noget andet end de moderne storbyer, kan man f.eks. besøge guldgraverbyen Ouro Preto, der figurerer på UNESCO's Verdensarvsliste, den gudesmukke koloniby Parati eller Bonito med grotter som Lago Azul.
  I det sydvestlige Brasilien finder man Iguacu-vandfaldene, der består af hundredvis af små vandfald. Til sammen danner de ét af verdens mest spektakulære vandfald, der kan opleves via gangbroer eller bådture, hvor du kommer ekstremt tæt på de vilde vandmasser.
  To af de mest seværdige naturområder i Brasilien er Pantanal og Amazonas. Pantanal går under prædikatet verdens største vådområde, og på de åbne vidder kan man opleve tapirer, papegøjer, aber, anakondaer, jaguarer og meget mere. Så får du wildlife for alle pengene! Amazonas er derimod et tætbevokset regnskovsområde omkranset af bjerge, hvor naturoplevelserne ligeledes står i kø. Tag en bådtur ned ad Amazonfloden og få en totaloplevelse for krop og sjæl.

  Kulinariske eventyr

  Alle kan være med, når det gælder det brasilianske køkken. Én af de mest traditionelle retter er Feijoada, der bl.a. består af svinekød og sorte bønner. Ingredienser som netop bønner, ris, grillet kød og friske grøntsager anvendes ganske ofte i de enkelte menuer. Bemærk, at der grundet Brasiliens størrelse findes mange forskelligartede egnsretter, så kast dig ud i de kulinariske eventyr, når du kommer ind på de lokale restauranter. Der serveres gerne eksotisk frugtjuice til maden, så glæd dig til himmelske smagsoplevelser!

  Sprog

  Hovedsproget i Brasilien er portugisisk (den brasilianske variant).

  Klima

  Klimamæssigt kan der være forholdsvise store forskelle, alt efter hvilken region af det brasilianske landskab du har valgt som feriedestination. Tjek derfor altid vejrudsigten. I den brasilianske sommerperiode (vores vinter) oplever landet dog generelt set høje temperaturer og en tilsvarende høj luftfugtighed, der kan opleves som ret klæbrig. Vejret vil føles langt mere behageligt i vintersæsonen, juni til august.

  Valuta

  Valutaen hedder brasilianske real (BRL). 1 real svarer ca. til 2,80 danske kroner. Det anbefales, at du medbringer lidt kontanter (eventuelt dollars, som sidenhen kan veksles billigt), da du ikke kan være sikker på at støde på en hæveautomat i de mindre bysamfund. I de større byer er det imidlertid ligetil at bruge dit kreditkort som det overvejende betalingsmiddel.

  Rejsen til Brasilien

  Større byer i Brasilien såsom Brasilia, Rio de Janeiro, São Paolo og Salvador har internationale lufthavne. Når du skal fra den enkelte lufthavn og ud til dit hotel, kan du gøre brug af taxaer og busser, der på effektiv vis transporterer dig de få kilometer.

  Infrastruktur

  Mange af Brasiliens allerbedste seværdigheder er spredt i nord, syd, øst og vest. Det kan derfor være den bedste løsning at gøre brug af de brasilianske indenrigsflyvninger, så tiden bliver udnyttet optimalt. Skal du tilbagelægge en kortere strækning, skal du hoppe på bussen. Der er rigtig mange buslinjer at vælge imellem.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content