Rejser til Barcelona

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Barcelona

  Der er ingen tvivl om at Barcelona er en af Spaniens allermest charmerende storbyer. Byen, der er cataloniernes hovedstad, byder på alt hvad hjertet kan begære i forbindelse med en storbyferie; Her er uendeligt mange lækre, hyggelige og spændende restauranter, cafeer, barer og diskoteker at gå på opdagelse i. Byen bugner af shoppingmuligheder i superklassen. Endelig er Barcelona en sand skatkiste af kulturelle seværdigheder og tilbud såsom Sagrada Familia, museerne for Miro og Picasso og fantastisk moderne arkitektur. Skulle alt dette ikke være nok, lokker Barcelonetaen, den store by strand, med muligheden for at dase i solen og svale sig i Middelhavet i den varme sommersæson.

  Seværdigheder

  Den spanske arkitekt Antonio Gaudi har sat sit umiskendelige præg på byen med flere bygninger, der hvert år tiltrækker tonsvis af turister. Hans uendeligt smukke kirke Sagrada Familia er et absolut must see for enhver Barcelona-besøgende. Også Park Guell, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et besøg værd. Her er hele 20 hektar park planlagt af Gaudi og med flere af hans karakteristiske arkitektoniske kendetegn at gå på opdagelse i. Parken blev opført i 1914 - 1920 og inde i parken finder man et helt museum dedikeret til Gaudi og hans arbejde.
  Barcelonas rambla fremhæves ofte som en af byens seværdigheder. Den 1,2 km strækning fra havnefronten og ind i byen er da også et virkelig smukt eksempel på en byplanlægning, der tager højde for fodgængerfærdsel, komplet med skyggende træer og bænke. Hele vejen langs med ramblaen finder man gadesælgere og gøglere, der kæmper om turisternes opmærksomhed foruden plattenslagere og det der er værre - husk at hold på hat, briller og værdigenstande!
  Santa Maria del Mar er et overordentligt smukt eksempel på gotisk kirkearkitektur. Opførelsen af kirken, der ligger charmerende i kvarteret La Ribera karakteriseret ved små gader og mange hyggelige cafeer og barer, blev påbegyndt i 1329 og stod færdig i 1383. Kirken står på et sted, der har haft rituelle og religiøse betydninger for områdets og byens beboere i mere end 2.000 år - under kirken finder man en gravplads, der går tilbage til det første århundrede efter vor tid.

  Kulinariske eventyr

  Barcelona er byen med nogle af verdens lækreste tapas. En catalansk klassiker på tapas kortet er det ydmyge, men uforståeligt lækre pan amb tomate - brød med tomat, olie og salt - en perfekt snack, når temperaturen om sommeren sniger sig forbi den høje side af de 30 grader. Andre spanske tapas fristelser såsom serrano skinke og manchego ost er naturligvis også en del af de klassiske tapas. Paella og gazpacho og alle de andre spanske middagsretter kan naturligvis også findes her.

  Sprog

  Byen har to officielle sprog: Spansk og catalansk.

  Klima

  Byen har middelhavsklima. Varmeste måneder er juli og august med et døgngennemsnit på 23 grader. Januar er koldest med et døgngennemsnit på 9 grader.

  Valuta

  Valutaen i Spanien er euro (EUR/€). En euro modsvarer cirka 7,5 danske kroner. Internationale betalingskort kan bruges overalt på hoteller, i større butikker, på restauranter, barer og diskoteker.

  Rejsen til Barcelona

  Der findes forbindelse til Barcelona fra flere danske lufthavne. Flyvetiden er omtrent to timer.

  Kom omkring i Barcelona

  Metro og bus dækker de fleste rejsendes transportbehov i Barcelona. Tag en taxa, hvis det bliver sent.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content