Rejser til Australien

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Australien

  Australien er et eftertragtet turistmål for alle fra arkitekturentusiaster over badegæster til backpackers. 'Down Under' i verdens sjettestørste land finder man både storslåede naturoplevelser på de relativt tyndt befolkede australske stepper, strande i verdensklasse langs kontinentets kyster samt spændende storbyer, der byder på kosmopolitiske vibes, kultur og shopping.

  Seværdigheder

  Great Barrier Reef er en af verdens smukkeste naturundere. Dette 2.600 km lange koralrev løber langs med Australiens Queenslands kyst og er verdens største. Revets udstrækning er så stor, at man kan se det fra rummet. Great Barrier Reef består af 2.900 enkelte koralrev og 900 øer, der tilsammen udgør det omfangsrige hjemsted for en rigdom af farvestrålende fisk, havskildpadder og smukke koraller og mange andre dyrearter.
  I den australske Outback kan landets særegne flora og fauna for eksempel opleves i nationalparkerne Ulu

  Kulinariske eventyr

  Det australske køkken er både berømt og berygtet for at servere krokodille, kænguru og emu, samt for bush trucker; mad med råvarer fra bushen. Langs kysterne kan man mæske sig i friskfanget fisk og skaldyr. Landets historiske baggrund som kulturel smeltedigel har desuden sat sit præg på udbuddet på restauranter i Australien: Her kan man forvente at finde etniske restauranter fra det meste af Asien (Vietnam, Japan, Thailand, Kina samt asiatisk fusionsmad), samt græske, italienske og libanesiske restauranter. Australierne har en glimrende produktion af vin og øl, man ikke skal snyde sig selv for at prøve, hvis man drikker alkohol.

  Sprog

  Engelsk er det mest udbredte sprog i Australien.

  Klima

  Størstedelen af Australien ligger i det subtropiske klimabælte, dog er der tropisk klima længst mod nord. I landets subtropiske del finder man et klima med lange varme somre og korte milde vintre. Årstiderne er omvendte af de danske, da Australien jo befinder sig på den sydlige halvkugle.

  Valuta

  Valutaen i Australien er australske dollar (AUD). En australsk dollar til svarer omtrent seks danske kroner. Internationale kreditkort accepteres overalt.

  Rejsen til Australien

  Der findes forbindelse til flere australske byer fra Danmark. Flyvetiden varier fra 14 - 20 timer afhængigt af hvilket hjørne af landet man vil besøge. Man mellemlander som regel undervej. Der er - 10 timers tidsforskel fra Danmark til Australien.

  Kom omkring i Australien

  For de fleste besøgende og i særdeleshed for danskere vil de australske vidder forekomme enorme. Heldigvis kan man komme hurtigt frem med indenrigsflyvninger, hvis man da ikke foretrækker at rejse langsommere med tog, bus eller i lejet bil. I byerne finder man offentlig transport samt taxi.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content