menu Vælg kategori Expedia RUM
A GUIDE TO DANISH DESIGN IN COPENHAGEN A GUIDE TO DANISH DESIGN IN AARHUS
Mette Barfod

Mette Barfod, Chefredaktør, hos dansk interiørmagasin RUM, har udvalgt nogle af sine favorit designlokationer i dette interaktive kort.


Nørrebro er Københavns multikulturelle kvarter. Det er ungt, farverigt og nede på jorden. Du vil opleve eksklusive designershops side om side med billige kebabsteder. Udforsk de antikke butikker på Ravnsborggade, tag til Elmegade & Jægersborggade for mindre designerbutikker og gå en tur på Assistents kirkegården. Spis middag i området omkring Sankt Hans Torv og nyd en sjov aften ude. Nørrebros vibrerende dynamik får alle til at føle sig hjemme.

Østerbro huser Danmarks største offentlige park, Fælledparken, og er et af Københavns grønneste områder. Med dets brede boulevarder er Østerbro et venligt og imødekommende kvarter, som tiltrækker mange yngre og etablerede familier. Det er beliggende tæt på vandet, diverse designerbutikker, gode cafeer og delikatesser, samt Københavns mest berømte statue, Den Lille Havfrue.

Københavns hjerte, Indre By, emmer af liv dagen lang. Det er her verdens længste gågade, Strøget, er placeret. Den løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv og vil ikke skuffe dig. Nyhavn er stedet, hvorfra en Kanalrundfart tilbyder lærerige sejlture rundt i Københavns smukke kanaler og hvorfra disse kan nydes over en øl. Indre By har det hele – attraktioner, shopping, grønne arealer, hyggelige cafeer og barer og mange, mange danskere på cykler.

Frederiksberg er Københavns finere kvarter, sammenlignet med Nørrebro og Vesterbro. Områdets beboere er ofte lidt ældre og mere veletablerede, og det er her, du ud af det blå støder ind i store, smukke huse, som drager paralleller til Nordsjællands kvarterer. Frederiksberg er en grøn oase og tilbyder flere naturområder, fremragende shopping, populære restauranter og endda skøjtning om vinteren – her er noget for alle.

Vesterbro er københavner-hipsternes absolutte yndlingssted. I 2014 blev kvarteret nr. 4 på Top 10 mest hipsterkvarterer i verden – og med god grund. Det er hipt og moderne; det har de fede butikker, den gode kaffe, fashionista’erne og nattelivet i Kødbyen – hvor nogle af Københavns bedste restauranter også er placeret. Snyd ikke dig selv for en oplevelse af kvarterets hyggelige, inspirerende og kreative atmosfære.

Valby er måske ikke den typiske besøgendes første prioritet, men lad dig ikke narre. Dette kvarters muligheder vokser hurtigt, og højdepunkterne i kvarteret er boomet inden for de sidste par år. Det store shoppingcenter, Spinderiet, tilbyder, med sine mere end 50 butikker, glimrende shopping, og området er fyldt af grønne oaser, små cafeer og er beliggende tæt på hipster-universet på Vesterbro.

Latinerkvarteret er ikke til at komme udenom. Kvarteret emmer af charme og elegante butikker, som er en oplevelse i sig selv. Kvarteret er Aarhus’ ældste og de charmerende gader huser nogle af byens hyggeligste og skæve byhuse, hvor diverse second-hand shops og store designere har slået sig ned side om side med cafeer og kaffeshops.

I Aarhus’ svar på New Yorks Williamsburg opleves en hel særlig atmosfære, som emmer af det danske ord ’hygge’. Kvarteret er gammelt, men hipt, fuldt af stokroser og brosten, gamle vintagebutikker – og madoplevelser ud over det sædvanlige. Gå en tur langs Jægergårdsgade og lad dig inspirere af de farverige byhuse og fine butikker.

Trøjborg har det hele – hyggelige gader, fine butikker, gåafstand til midtbyen og udsigt over den smukke skov, Risskov. På Trøjborg findes alt fra Røde Kors til store designere. Kvarteret emmer af liv, og er populært blandt både unge og gamle – og alle derimellem.

Aarhus’ svar på Københavns Nyhavn. Her strækker sig på den ene side cafeer så langt øjet kan række, og barer og klubber på den anden. Aarhusianere og turister kan nyde udsigten over en god frokost og derefter begive sig på shopping på Strøget.

Vestergade har nærmest fået status som et kvarter i sig selv. Det er her, byens bedste kaffeshops ligger side om side med hippe cafeer, shops og gallerier. Gaden er for alvor levet op inden for de sidste par år og er en lang række kunstneres foretrukne.
Casashop

Med sine snart 30 år er CasaShop ikke til at komme udenom som en af byens mest velassorterede designbutikker, der på 400 kvadratmeter viser designnyheder fra både ind- og udland.

normann

Med en imponerende flagship store i en nedlagt biograf på Østerbro, har Normann Copenhagen skabt et moderne univers med alt fra møbler og lamper til service, musik, parfume og mode.

HAY

Det danske designfirma Hay står for innovativt og kvalitetsbevidst design af møbler og boligtilbehør, som præsenteres i rammer, der matcher stilen i deres butik, Hay House.

Georg Jense

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenter Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra ure og smykker til smukke produkter til hjemmet.

Stillleben

Et selektivt udvalg af både enkle basisting til hjemmet og eksklusive unika produkter. Her finder man interiør, keramik, glas, tekstil, accessories og smykker af danske og udenlandske designere. Stilleben ejes af Ditte Reckweg & Jelena Schou Nordentoft.

Playtype

Playtype Concept Store ligger på den hippe Værnedamsvej, hvorfra der sælges forskellige ting med typografi. Her kan man fx købe plakater, krus, t-shirts og vinylsleeves - alle med forskellige typografier.

Geismar

Geismars Væverier blev etableret i 1866 og har siden leveret klassisk design og højeste kvalitet indenfor sengetøj, dundyner og nattøj.

Danskmadeforrooms

Kvalitet frem for kvantitet er mottoet og forretningens møbler, interiør og lamper kommer til deres fulde ret i de store, lyse lokaler på Vesterbro, hvor der er masser luft mellem de luksuriøse sager. Butikken er udvidet med DANSK kitchen, hvor man finder et nøje udvalg af mange forskellige køkkenprodukter fra både danske og udenlandske mærker.

Klassik

Hvis man hører til de, der synes, at det er charmerende, at tingene har en historie, og er man i øvrigt ude efter morgendagens antikviteter, så er det her, man kan gøre en god handel. Klassik er en af de fornemme forretninger for brugte arkitekttegnede møbler og snedkermestermøbler.

Paustian.

Paustian er et stort internationalt møbelshowroom i Nordhavnen. Huset i sig selv er et besøg værd; det er tegnet af arkitekt Jørn Utzon, der også tegnede Sydney Opera House. Paustian står for noget af det ypperste inden for dansk og international design.

Ser man nærmere på danske hjem, er det tydeligt, at der er ét mærke, der dominerer når det kommer til belysning – nemlig Louis Poulsen. I butikken kan du finde alle de ikoniske designs som PH-lamper og Panthella.

Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask specialiserer sig i vævede kvalitetstekstiler og arbejder med nogle af Danmarks mest værdsatte designere. Butikken i Pilestræde har det største udvalg af deres tidløse designs.

Frederecia Furniture

Fredericia er flagskib for den moderne designbevægelse i Danmark og hylder landets kulturelle arv i en moderne kontekst. Minimalistisk, solidt og holdbart – design, der er lavet til at holde.

Carl Hansen

I en hyggelig to-etagers designbutik i Bredgade præsenterer Carl Hansen & Søn de ultimative klassikere inden for dansk møbelhåndværk fra designere som Hans J. Wegner, Kaare Klint og Mogens Koch.

Royal Copenhagen

I deres konceptbutik på Amager Torv kan man finde et omfattende udvalg af ikonisk porcelæn fra Royal Copenhagen. Selvom de arbejder tæt sammen med unge, spændende designere, er deres mest kendte design fra 1700-tallet.

Le Klint

Le Klint samarbejder med de mest kendte og hyldede designere og arkitekter for at tilbyde noget af det bedste inden for belysning. De har specialiseret sig i blød, blændefri belysning i alle former og størrelser.

Gubistore.

En 400 kvadratmeter stor flagshipstore, som i to etager fremviser GUBIs fantastiske kollektion af moderne møbelklassikere og nyt design. Her er fyldt med ikoniske møbelklassikere fra designere som Greta M. Grossman, Mathieu Matégot til nyt design fra den dansk-italienske designerduo GamFratesi.

VIPP

På 150 kvadratmeter præsenteres den komplette Vipp kollektion, fra den verdensberømte pedalspand, til køkken og badmoduler, og tilbehør til hjemmet.

Rud Rasmussen

Rud Ramussen er en af de originale, danske designinstitutioner der stadig fanger tidens trends og producerer funktionelle hverdagsmøbler. De producerer stadig ikoniske designs af Mogens Koch og Hans J. Wegner og introducerer disse for en ny generation.

Dinesen

Dinesen er kendt for sin høje kvalitet og minimalistiske design og har produceret gulve i mere end 115 år. Gulvene er typiske for danske hjem og er et godt eksempel på exceptionelt håndværk, lavet til at holde.

Pakhus 48

Nogle af Danmarks største designbrands som Kvadrat, Fritz Hansen, Montana, Erik Jørgensen og Vola har indrettet showrooms under ét tag i Pakhus 48 i en ny designzone i upcoming Nordhavn. Det er klart et besøg værd, selvom man intet kan købe.

Etage Galleri

Etage Galleri fungerer på mange måder som inkubator for designere, artister og arkitekter. Stedet fungerer både som et galleri og et udforskningsrum, som tillader de medvirkende at præsentere deres arbejde og samarbejde med hinanden.

Frama

Frama handler om mødet mellem fortid og fremtid – historie og nutid. Deres designs har klare rødder i den danske designtradition, men skaber også rum for at udforske og udvikle nye løsninger på gamle problemer.

Antondam

Med sine 125 år er Anton Dam en af Københavns ældste designforhandlere. Butikken har som mission at tilbyde danskerne tidløst design fra nogle af de mest hyldede designere.

3Falke

3Falke blev etableret ud fra en vision om at skabe et nyt center for dansk design og det er stadig en stabel med butikkens speciale i både dansk og internationalt design.

Rue Verte

Rue Verte tilbyder en unik butiksoplevelse med sit brede udvalg af håndplukket internationalt design. Butikken adskiller sig fra det simple, danske design på mange måder og inkorporerer en eksotisk følelse af tendenser verden over, som man ikke støder på hver dag i København.

Interstudio

Interstudio fungerer på mange måder som en portal til den internationale designverden og giver besøgende et indblik i trends og tendenser, der definerer moderne møbeldesign i dag.

The Rug Company

Christopher og Suzanne Sharp åbnede The Rug Company for at kunne samarbejde med nogle af verdens ledende designere og producerer de mest attraktive tæpper, man kan finde. Deres butik på Store Kongensgade har et omfattende udvalg af deres designs.

Boffi

Et af Københavns smukkeste showrooms finder du hos Boffi, der præsenterer et bredt udvalg af deres designs. Det italienske mærke producerer nogle af verdens mest solide løsninger til badeværelset, køkkenet og garderoben.

Illum

Illums bolighus vægter æstetik i en særklasse, der skal styrke billedet af dansk design og boligindretning. Kvalitetssansen er i højsædet i butikken, som blev grundlagt i 1925 og stadig står skarpt som både stilren og klassisk.

Paustian

Paustians butikker er kendt for deres gennemtrængende minimalisme kombineret med en funktionalitet af ypperste klasse. Beliggende med udsigt over Aarhus Havn danner Paustian rammerne for en særdeles inspirerende og charmerende oplevelse for enhver besøgende.

Kahler

På den pulserende og charmerende M.P. Bruunsgade huser Kähler and friends en fortælling om den historie og tradition, der kendetegner Kählers design. Butikkens moderne rum kombinerer det historiske med nutiden og skaber rammerne for en designoplevelse i top.

HAY

Hays design er en stærk fortælling om håndværk, kvalitet og menneskeligt design i en klasse for sig. Hays design er kendetegnet ved at følge med teknologiens udvikling, hvilket deres butikker i oplevelsesrig grad bærer præg af.

Lertøj

En gruppe engagerede keramikere har åbnet butikken Lertøj i hjertet af Aarhus’ charmerende latinerkvarter. Butikkens keramikere er leverandører såvel som medejere, hvilket kan spores i det høje engagement og det unikke arbejde, der er lagt i alt lertøjet.

Bolia

Midt i Aarhus’ dynamiske og pulserende byliv er et besøg i BOLIA en forfriskende oplevelse – både pga. de inspirerende og varierende designs, såvel som muligheden for at drikke en kop kaffe eller te og lytte til loungemusik.

Designer Zoo

Designerzoos butik i Aarhus er placeret i et gammelt byhus i Latinerkvarteret. Butikken byder på udstillinger med grafik, malerier, tegninger og fotokunst og har en loungeafdeling, som på illustrativ vis byder på en dynamisk afspejling af tidens tendenser.

Royal Copenhagen

I hjertet af Aarhus byder Royal Copenhagen indenfor i deres smukke og varme univers. Butikken huser designets kendte og populære mønstre og design, og det passionerede personale står til rådighed og guider og anbefaler i særklasse.

Stylepaste

Stylepaste inviterer på en oplevelse ud over det sædvanlige. Butikken kombinerer mode og interiør på æstetisk vis og eksperimenterer med forskellige temaer inden for mode, møbler og interiørdesign, hvilket illustreres kunstnerisk og innovativt i den inspirerende konceptstore.

Læs mere på ikonerne

Design

Designet i 1968, Semi Pendant blev skabt til at være en betagelig, stilet og funktionel lampe for forbrugere
category_a

Semi Pendant

Casashop

Dette er nok den mest fashionable skraldespand nogensinde. Det er et ideelt interiørtilbehør i både køkkener og badeværelser
category_a

Pedal Bin

Vipp

Dette er en moderne nylancering af en dansk klassiker, oprindeligt designet for FDB. Den minimalistiske og skulpturelle stol er en klassiker
category_a

J110

HAY House

HK vækkeuret er unægtelig repræsentativ for Henning Koppels strømlinede og enkle stil
category_a

HK Clock

Georg Jensen

Design

Frisbee bordet findes i tre forskellige størrelser og er et eksempel på den nye, mere eksperimenterende designskole i Danmark
category_a

Frisbee

Herman CPH

I Reflect kombinerer Søren Rose naturligt lys med den bløde varme af Skandinavisk egetræ
category_a

Reflect

Søren Rose

Designet i 1968, Semi Pendant blev skabt til at være en betagelig, stilet og funktionel lampe for forbrugere
category_a

Semi Pendant

Claus Bonderup & Torsten Thorup for Gubi

Denne stol repræsenterer dansk design når det er bedst – minimalistisk, klassisk og tidløst. Et moderne designikon i sin absolutte form
category_a

FK Lounge

Preben Fabricius & Jørgen Kastholm

Designs

Konstrueret for at optimere temperatur og aroma. Hagens cognacglas bryder normerne på en modig måde
category_a

Cognac Glasses

Rikke Hagen

Leths Colorbox-hylde er modulbaseret og lavet til at samle bunker og opfylde forskellige behov på æstetisk vis
category_a

Color Box

Henriette W. Leth

Hvis en lampe kunne tale, ville det være denne. Den er farverig, fuld af attitude og geometri. Dens skarpe, men bløde linjer taler for sig selv
category_a

Bau

Vibeke Fonnesberg Schmidt

Bell-lampen har et råt, men også blødt udtryk, og kombinationen af de to er en smuk konstellation
category_a

Bell

Andreas Lund & Jacob Rudbeck

Design

Dette er en moderne nylancering af en dansk klassiker, oprindeligt designet for FDB. Den minimalistiske og skulpturelle stol er en klassiker
category_a

J110

Kombiner to perfekte loungestole og resultatet er dette. Et inviterende, smukt og tidløst stykke design
category_a

About a Lounge Sofa for Comwell

Tray-bordet ser ikke kun godt ud, men gør også godt. Den aftagelige bakke er nem at bære, sideløbende med at være moderne
category_a

Tray Table

Disse geniale geometriske former er designet som en mix og match, men fungerer også rigtig godt for dem selv
category_a

Kaleido

Design

HK vækkeuret er unægtelig repræsentativ for Henning Koppels strømlinede og enkle stil
category_a

HK Clock

Henning Koppel

De elegante og bløde linjer skaber deres eget univers. Lysestagen kan nemt dekoreres – eller du kan lade det smukke design stå alene
category_a

Advent Crown

Maria Berntsen

Inspireret af japanske kirsebærtræer og med sin æstetiske åbenhed, har denne skål sin helt egen ånd
category_a

Bloom Mirror Bowl

Helle Damkjær

Karaflen er designet af Henning Koppel, der jævnligt producerede nogle af Georg Jensens mest ikoniske designs
category_a

HK pitcher

Henning Koppel

Designs

Den karakteristiske skål tillader fantasien at få frit spil og er lavet til flere formål
category_a

Jar with lid

Uh La La

Den simple penholder er lavet fra en passioneret og ambitiøs hånd, hvilket er klart for alle, der kaster et blik på den

Penholder

Studio Arhoj

Dette tæppe er charmerende på dets egen moderne måde og tiltrækker med dets smukke, sjove mønster

Twist a Twill

Tina Ratzer

Monika Petersens ”æble” illustrerer hendes konstante søgen efter illustrationers perfekte form

Lino Print Apple

Monika Petersen

Design

"In Love with Typography" er en skarp, legende og opsigtsvækkende kollektion og udstiller nogle af Playtypes mest ikoniske typografier

In Love With Typography 5

Endnu en model fra “In Love with Typography”-kollektionen. Denne fokuserer på enkeltheden og styrken bag exceptionelle fonte

In Love With Typography 4

Lemonface er et eksempel på brandets humor og evne til at udforske deres eget medie indefra – figurativt og sjovt

Lemonface

En hyldest til København og et slags patriotisk udtryk for glæden i at høre til

Welcome To The City of Champions

Designs

Et tilbehør til danske hjem, kendt for dets høje kvalitet og signifikante brugbarhed – en vare, lavet til at holde
category_a

Håndklæder

Ligesom mange af Geismars andre produkter, er deres badekåber lavet af egyptisk bomuld, hvilket efterlader den med en luksuriøs og forfinet følelse
category_a

Badekåbe

En sand klassiker, fundet i mange danske hjem. Tæppet er lavet til de kolde vinteraftener foran pejsen
category_a

Plaid

Geismars laver eksklusivt sengetøj af det fineste egyptiske bomuld – med dette sengetøj vil du sove som en farao
category_a

Sengetøj

Design

Med sin kreative formidling af København og byens forskellige bydele, er denne plakat det perfekte boligtilbehør
category_a

Klam City poster Map

Kortkartellet

Hang On stativet gør det muligt at udstille og implementere din garderobe i din boligindretning
category_a

Hang On Black

Nomess

Den vendbare bakke er en grænseløs accessory – både æstetisk og funktionelt. Skønhed udenpå og indeni!
category_a

Turning Tray

Finn Juhl

Workshop lampen er oprindeligt designet af Wedel-Madsen i 1951 og symboliserer simpel funktionalitet på rette vis
category_a

Workshop lamp

Wedel-Madsen

Design

Poul Henningsen designede Charlottenborg Lamp i 60’erne og siden er den blevet en af de mest sete i stilede danske hjem
category_a

Charlottenborg Lamp

Poul Henningsen

Da han designede China stolen, lod Wegner sig inspirere af det 17. og 18. århundredes kinesiske møbler
category_a

China Chair

Hans J. Wegner

Svanesofaen er oprindeligt designet for Hotel Royal i København og er blevet et symbol for Arne Jacobsens gyldne alder
category_a

Svanesofa

Arne Jacobsen

Dette er en af dansk designs stolteste stykker møbel. Det er en klassiker, det er et ikon og det er tydeligt hvorfor
category_a

Den Spanske Stol

Børge Mogensen

Design

En moderne klassiker, velkendt for dens virilitet. Den ses ofte i officielle bygninger over hele landet
category_a

Paustian Spinal Chair 44

Paul Leroy

Plastikstolen er Vitras moderne nyskabelse af den ikoniske stol, oprindeligt designet af Charles & Ray Eames
category_a

Eames Plastic Side Chair

Charles & Ray Eames

Panton stolen er, som et karakteristisk barn af 60’erne, lavet af genanvendeligt plastik, en tanke forud for dens tid
category_a

Panton Chair

Verner Panton

Dette smukke stykke design er indbegrebet af den moderne Funkis-stil. Det er simpelt, funktionelt og tidløst
category_a

Kubus

Mogens Lassen

Designs

Doo-Wop lampen er designet i samarbejde med den danske hær og har en ikonisk, naiv form, der er nem at spotte
category_a

Doo-Wop Lampe

Louis Poulsen

Endnu et af Arne Jacobsens originale designs for SAS Royal Hotel i København. AJ bordlampen er stadig anset som værende et af de mest ikoniske danske designs
category_a

AJ Bordlampe

Arne Jacobsen

PH Louvre lampen var oprindeligt designet til adventskirken i Skodsborg, Danmark, i 1957
category_a

PH Louvre

Poul Henningsen

PH 5 er designet til at lyse nedad og gradvist, hvilket giver den et lys uden blænde. Et højt elsket designikon
category_a

PH5

Poul Henningsen

Design

Jensen, en vigtig kilde i firmaet i årtier, kreerede dette vaskeægte designikon for Georg Jensen Damask
category_a

Abild viskestykker

Bent Georg Jensen

Denne dug blev lavet i forbindelse med fejringen af Arne Jacobsens fødselsdags 100-års jubilæum
category_a

Arne Jacobsen dug

Arne Jacobsen

Becker designede første gang viskestykket i 1963 og skabte dermed et af de mest ikoniske køkkentilbehør til dato
category_a

Becker 63

John Becker

Tobias Jacobsen, Arne Jacobsens barnebarn, fandt disse tegninger og inkorporerede dem i sit eget design
category_a

Grid

Arne Jacobsen

Design

Dette er en af dansk designs stolteste stykker møbel. Det er en klassiker, det er et ikon og det er tydeligt hvorfor
category_a

Den Spanke Stol

Børge Mogensen

Rene linjer og den karakteristiske Y-formede ryg. Stolen er et ikon og nok et af de mest succesfulde og velsete møbler nogensinde

Wishbone chair

Hans Wegner

Louise Campbell har skabt servicet som skal assistere moderne livsstil ved at låne fra Royal Copenhagens kulturelle arv
category_a

Elements, thermal mug

Louise Campbell

Sax lampen, som den også kaldes, blev designet i 1952 af Erik Hansen og er en af Le Klints absolutte klassikere
334

Le Klint 334

Erik Hansen

Design

Dette er en af dansk designs stolteste stykker møbel. Det er en klassiker, det er et ikon og det er tydeligt hvorfor
category_a

Den Spanke Stol

Børge Mogensen

Stolens karakteristiske vifteformede design er inspireret af Ditzels rejser til Caribien og sporene fra kolonitiden i Trinidad
category_a

Trinidad

Nanna Ditzel

Fodskamlen er designet af Wegner i 1966 og har et smukt vævet sæde i reb
category_a

CH53

Hans Wegner

Sofaen er designet i 1945 som en kombination mellem en sofa, en engelsk daybed og en fransk chaise longue
category_a

Spoke-back Sofa

Børge Mogensen

Design

Rene linjer og den karakteristiske Y-formede ryg. Stolen er et ikon og nok et af de mest succesfulde og velsete møbler nogensinde

Wishbone chair

Hans Wegner

Denne daybeds ekstraordinære og tidløse design er unægteligt. Madrassen har en nærmest flydende effekt på det smukke møbel

OW150

Ole Wanscher

Stolens status som et klassisk designikon inden for dansk design er ikke overraskende. Loungestolen opfylder enhver boligentusiasts drømme

Shell Chair

Hans Wegner

Denne ikoniske sofa kombinerer nogle af Wanschers favorit designelementer; det delikate og de redefinerede

Colonial Sofa

Ole Wanscher

Design

Louise Campbell har skabt servicet som skal assistere moderne livsstil ved at låne fra Royal Copenhagens kulturelle arv
category_a

Elements Termokop

Louise Campbell

Prinsesse servicet står som et stærkt ikon for det 20 århundredes keramikker. Det er baseret på Arnold Krogs arbejde for huset
category_a

Prinsesse

Royal Copenhagen

Royal Copenhagens mest ikoniske design er dette; en af Arnold Krogs utallige og højt elskede kollektioner for mærket
category_a

Plate

Royal Copenhagen

Royal Copenhagens mest ikoniske design er det rillede service, dateret tilbage til 1775 og karakteriseret af det delikate blomstrede mønster
category_a

Fluted Tekande

Arnold Krog

Designs

Sax lampen, som den også kaldes, blev designet i 1952 af Erik Hansen og er en af Le Klints absolutte klassikere
334

Le Klint 334

Erik Hansen

172-lampen er oprindeligt designet af Poul Christensen i 1971, og er nu tilgængelig i alle størrelser, hvilket gør den yderst anvendelig
163

Le Klint 172

Poul Christiansen

161, udgivet i 1969, var oprindeligt kaldt Krystal grundet dens karakteristiske krystallignende form
161

Le Klint 161

Hvidt & Mølgaard

Med inspiration af Kaare Klints klassiske frugtlygte og dens krydsende teknik, kan denne lampe både stå og hænge
102B

Le Klint 102B

Tove & Edvard Kindt-Larsen

Design

Dette design er indbegrebet af alt det, dansk design handler om. Dets moderne, simple og elegante form taler for sig selv
category_a

Gubi 1

Rene linjer og klassiske former bliver ét i dette smukke stykke møbel, der forstærker ethvert rum, det sættes i
category_a

Y! Table

Gubi 3F er ofte brugt uden for køkkenet derhjemme, og optræder ofte i restauranter og barer over hele København
category_a

Gubi 3F

Når et møbel ligner et stykke kunst, så er det værd at holde fast i. Det er præcis, hvad denne sofa tilbyder
category_a

GRAND PIANO SOFA/CHAISE LONGUE

Design

Dette er nok den mest fashionable skraldespand nogensinde. Det er et ideelt interiørtilbehør i både køkkener og badeværelser
category_a

Pedal Bin

Vipps hylde integreres i væggen og har en effekt af at svæve, hvilket gør den til et utrolig medgørligt tilbehør
category_a

Shelf

Kværnene er designet for at være et uundgåeligt redskab i køkkenet. De er medgørlige, brugbare og klar til enhver udfordring
category_a

Salt & Pepper

Sæbedispenseren er oprindeligt designet af Morten Bo Jensen og har de samme karakteristika som den ikoniske skaldespand
category_a

Soap Dispenser

Design

Inspireret af en instruktørstol, har Rasmussen designet denne stol som en del af en kollektion bestående af udfoldelige møbler
category_a

The folding dining table

Jørgen Rud Rasmussen

Dette er et to-i-en design, og giver dig en hylde samtidig med belysning til aftenlæsningen. En moderne klassiker
category_a

90° Wall Light

Frama

Med en form, der minder om ryghvirvlen, er Corona stolen designet til på ideel vis at støtte din krop
category_a

Corona Classic

Poul M. Volther

Sættet bestående af fire tallerkner udstiller et mønster, der er hentet fra Bourgeois' mønsterbog "Ode á L’oubl"
category_a

Fine Bone China Plates

Louise Bourgeois

Design

Inspireret af en instruktørstol, har Rasmussen designet denne stol som en del af en kollektion bestående af udfoldelige møbler
category_a

The folding dining table

Jørgen Rud Rasmussen

Et sandt stykke ’saml-selv’ møbel, før IKEA overtog det koncept. Safaristolen kan skilles helt ad og samles igen
category_a

Safari chair

Kaare Klint

Denne daybed blev oprindeligt tegnet til en specifik kunde i 2010. I dag fremstår den som et værdigt medlem af Rud-Rasmussen familien
category_a

Daybed

Jørgen Rud Rasmussen

Kabinettet er oprindeligt designet til Arkitektskolen i København, hvor Kjærholm også arbejdede som professor
category_a

PK89080

Poul Kjærholm

Design

Et poleret trægulv, repræsentativt for Dinesens vision om at præsentere ærligt såvel som skarpt håndlavet gulv til hjemmet
category_a

Oak, classic

Et smukt egegulv med tekstur med et klart og naturligt udtryk. Autentisk og varmt med adskillige detaljer
category_a

GrandOak, Natural

Med dets primære kilde i rå materialer fra Schwarzwald stammer dette gulv fra træ, der er mellem 80 og 120 år gamle
category_a

GrandDouglas, Classic

Gulve med personlighed! De fine trækorn fortæller en historie om træets liv
category_a

Douglas, Natural

Design

Med en form, der minder om ryghvirvlen, er Corona stolen designet til på ideel vis at støtte din krop
category_a

Corona Classic

Poul M. Volther

Staple stolen er fast inventar i mange danske hjem. Den klassiske stol er designet for Tivoli af Verner Panton i 1950’erne
category_a

Panton One

Verner Panton

Det stakkemulige kubesystem gik ud af produktion, men fik et comeback i 1998 og successen steg øjeblikkeligt
category_a

Wire Cube

Verner Panton

Ox stolen er født i 1960 og er en maskulin konstruktion for optimal comfort. Stolen anskues som en udødelig klassiker
category_a

Ox Chair

Hans J. Wegner

Design

Sættet bestående af fire tallerkner udstiller et mønster, der er hentet fra Bourgeois' mønsterbog "Ode á L’oubl"
category_a

Fine Bone China Plates

Louise Bourgeois

Steltman stolen er lavet af eg, og er designet for Steltman smykkehus i Haag. Den er tilgængelig i venstre- og højrehåndsversioner
category_a

Steltman Chair

Gerrit Rietveld

Martinibordets skulptur er lavet af farvepigmenteret beton og vokset jern og slører grænserne mellem installationer og møbler
category_a

Martini Table

Pettersen & Hein

Konstruktionen er slank og elegant på Mondial stolen. Den er originalt designet til Verdensudstillingen i Bruxelles i 1958
category_a

Mondial Chair

Gerrit Rietveld

Design

Baseret på de klassiske skandinaviske hylder fra 50’erne, hylder Framas hylde i sandhed en designhistorie
category_a

Shelf

Stoleversionen af Adam-bænken kan bl.a. ses på restaurant Manfreds i København
category_a

Adam Stool

Inspireret af industrielt design og lavet af en lokal københavner stålsmed. Den funktionelle Adam bænk er et musthave
category_a

Adam Bench

Dette er et to-i-en design, og giver dig en hylde samtidig med belysning til aftenlæsningen. En moderne klassiker
category_a

90° Wall Light

Design

Stolens karakteristiske vifteformede ryg er inspireret af Ditzels rejser til Caribien og sporene fra kolonitiden
category_a

Trinidad

3Falke

PH50 er designet til at lyse nedad og gradvist, hvilket resulterer i en belysning uden blænde. Et meget velset designikon
category_a

PH50

3Falke

KUBUS SKÅLEN er inspireret af Bauhausskolen og fremstår som en minimalistisk klassiker såvel som en udvidelse af Kubus-lysestagen
category_a

Kubus skålen

Anton Dam

Finn Juhl designede oprindeligt Poeten Sofa til sit private hjem i 1941, men i dag har den en stor rolle inden for dansk design
category_a

Poeten Sofa

Anton Dam

Design

Som et nyere design kombinerer Mogens Lassens twin table den karakteristiske brug af forskellige materialer med minimalistiske træk
category_a

Twin 42 table

Mogens Lassen

En mærkværdig klassiker. Vipps skraldespand blev oprindeligt designet til en frisørsalon i 1939 af Holger Nielsen
category_a

Pedal Bin

Holger Nielsen

Kubus skålen er inspireret af Bauhausskolen og fremstår som en minimalistisk klassiker såvel som en udvidelse af Kubus-lysestagen
category_a

Kubus skålen

Mogens Lassen

Finn Juhl designede oprindeligt Poeten Sofa til sit private hjem i 1941, men i dag har den en stor rolle inden for dansk design
category_a

Poeten Sofa

Finn Juhl

Design

Stolens karakteristiske vifteformede ryg er inspireret af Ditzels rejser til Caribien og sporene fra kolonitiden
category_a

Trinidad

Nanna Ditzel

PH50 er designet til at lyse nedad og gradvist, hvilket resulterer i en belysning uden blænde. Et meget velset designikon
category_a

PH50

Poul Henningsen

Panthella betragtes som værende et af Pantons mest værdsatte designs siden 1971. Både foden og skyggen fungerer som en lysrefleksion
category_a

Panthella

Verner Panton

En klassisk stol designet af Vernor Panton for Tivoli i 50’erne. Panton One fremstår nu som et klassisk boligtilbehør
category_a

Panton One

Verner Panton

Design

Mirror bakken er simpel og eventyrlig, som om den hører til i soveværelset hos en, som har rejst verden rundt

Aged Mirror Tray

Rue Verte

Et af Dixon’s mest kendte design. Stagen skaber et smukt mønster i mørket
category_a

Etch tea light holder

Interstudio

En håndbroderet vægdekoration designet af Sir Paul Smith selv – og en sand 60’er erklæring

love

Sir Paul Smith

Med Fold, fortolker Piero Lissoni spisebordet på en moderne måde

Fold

Boffi

Design

Mirror bakken er simpel og eventyrlig, som om den hører til i soveværelset hos en, som har rejst verden rundt

Aged Mirror Tray

Inspireret af håndlavet krystalglas, er dette design både smukt og funktionelt

Crystal Bulb

Det 20. Århundredes industrielle stil har tydeligt været en inspirationskilde for Jieldé, en funktionel, rustik arbejdslampe

Jieldé Signal333

Array forener skandinavisk og fransk designklasse og leder tankerne mod både Arne Jacobsen og Le Corbusier

Array Table Lamp

Design

Wingback stolen er en moderne nyfortolkning af de britiske loungestole fra 1800-tallet
category_a

Wingback Chair

Tom Dixon

Et af Dixon’s mest kendte design. Stagen skaber et smukt mønster i mørket
category_a

Etch tea light holder

Tom Dixon

Bordet D.552.2 er oprindeligt designet af italienske Gio Ponti og er nu produceret af Molteni & C baseret på de originale skitser
category_a

D.552.2

Gio Ponti

Castiglionis’ mesterværk, lavet af marmor og lakeret aluminium, er fast inventar i designerhjem verden over
category_a

Arco

Achille & Pier Giacomo Castiglioni

Design

En håndbroderet vægdekoration designet af Sir Paul Smith selv – og en sand 60’er erklæring

Love

Sir Paul Smith

Et ukarakteristisk konservativt og roligt design fra den britiske designer. Magnolia er lavet af håndflettet tibetansk uld og silke

Magnolia Ice

Vivienne Westwood

Et moderne design lavet fra en blanding af uld og silke. Ikke to farver i mønstret er de samme
category_a

Hummingbird

The Rug Company

Fashionbrandet Marni forener deres ikoniske mønsterudvikling med højkvalitets materialer i dette smukke tibetanske uldtæppe
category_a

Spectrum

The Rug Company

Design

Med Fold, fortolker Piero Lissoni spisebordet på en moderne måde

Fold

Piero Lissoni

Aluminiumhylden er universel og designet til at passe ind stort set alle steder – absolut en moderne klassiker

Brompton

Piero Lissoni

Sublimt udtryk er kendetegnende for Lotus. Den er oplyst bagfra, hvilket skaber en fuldmånelignende effekt

Lotus

Naoto Fukusawa

Iceland er både organisk og alien-agtig i sin form. Dette badekar er et centralt objekt

Iceland

Piero Lissoni

Design

Kay Bojesens abe erobrede, med sine 46 cm og friske personlighed, verden i 1951 og blev med det samme en klassiker
category_a

Abe

Illums Bolighus

En moderne klassiker, velkendt for dens virilitet. Den ses ofte i officielle bygninger over hele landet
category_a

Paustian Spinal Chair 44

Paustian

Da Omaggio-vasen første gang kom i butikkerne, skabte den køer uden lige og fik websider til at gå ned grundet den store interesse
category_a

Omaggio, Vase

Kähler

Dette er en moderne nylancering af en dansk klassiker, original designet for FDB. Den minimalistiske og skulpturelle stol er en klassiker
category_a

J110

HAY

Design

Kay Bojesens abe erobrede, med sine 46 cm og friske personlighed, verden i 1951 og blev med det samme en klassiker
category_a

Abe

Kaj Bojesen

Dråben er et af mange ikoniske designs lavet til SAS Royal Hotel. Den har en unægtelig moderne følelse over sig
category_a

Dråben

Arne Jacobsen

Karaflen er designet af Henning Koppel, der jævnligt producerede nogle af Georg Jensens mest ikoniske designs
category_a

HK Kande

Henning Koppel

Dette smukke stykke design er indbegrebet af den moderne Funkis-stil. Det er simpelt, funktionelt og tidløst
category_a

Kubus

Mogens Lassen

Design

En moderne klassiker, velkendt for dens virilitet. Den ses ofte i officielle bygninger over hele landet
category_a

Paustian Spinal Chair 44

Paul Leroy

Plastikstolen er Vitras moderne nyskabelse af den ikoniske stol, oprindeligt designet af Charles & Ray Eames
category_a

Eames Plastic Side Chair

Charles & Ray Eames

Panton stolen er, som et karakteristisk barn af 60’erne, lavet af genanvendeligt plastik, en tanke forud for dens tid
category_a

Panton Chair

Verner Panton

Dette smukke stykke design er indbegrebet af den moderne Funkis-stil. Det er simpelt, funktionelt og tidløst
category_a

Kubus

Mogens Lassen

Design

Da Omaggio-vasen første gang kom i butikkerne, skabte den køer uden lige og fik websider til at gå ned grundet den store interesse
category_a

Omaggio, Vase

Stilleben

Hver eneste stribe på Omaggio servisen er håndmalet, hvilket gør enhver skål eller kop fuldstændig unik
category_a

Omaggio, Teapot

Stilleben

Hans-Christian Bauers salt og peber-kværne illustrerer et spændende møde mellem varmt træ og koldere keramik
category_a

Hammershøi salt & peber

Hans-Christian Bauer

Julestagen er blevet nyt, fast inventar i danskernes hjem under juleferien og beviser, at traditionen fortsat vokser
category_a

Avvento

Marianne Nielsen

Design

Dette er en moderne nylancering af en dansk klassiker, original designet for FDB. Den minimalistiske og skulpturelle stol er en klassiker
category_a

J110

Kombiner to perfekt loungestole og resultatet er dette. Et inviterende, smukt og tidløst stykke design
category_a

About a Lounge Sofa for Comwell

Tray-bordet ser ikke kun godt ud, men gør også godt. Den aftagelige bakke er nem at bære, sideløbende med at være moderne
category_a

Tray Table

Disse geniale geometriske former er designet som en mix og match, men fungerer også rigtig godt for dem selv
category_a

Kaleido

Design

Krogs keramikker er raffinerede med et farverigt, diskret twist og kan bruges i alle tænkelige situationer
category_a

Kopper

Vibeke Krog

Hansens fokus ligger primært på håndbrændt keramik, og den minder om 60'erne og 70'ernes designs med smukke detaljer og uperfektion
category_a

Mini Tallerkner

Ulla Hansen

Denne kop er på mange måder repræsentativ for Stenderups følelige og organiske former, hvilket udfordrer keramikkens sårbarhed
category_a

ls-3

Laila Stenderup

Teksturen minder næsten om en reptils, og Bovbjergs tepotte udfordrer traditionelle former og skærper sansen
category_a

Tea Pot

Helle Bovbjerg

Design

Ball Multi er designet af den ukendte Benny Frandsen, er en udvidelse af Ball-lampen og skaber en betagende effekt

Ball Multi

Benny Frandsen

Risbæks Grow-lampe er blevet en af Bolias klassikere og er en naturlig erklæring af nyt nordisk designs fremgang

Grow.Lamp

Mette Risbæk

Med sin pinball-effekt og mange farvetemaer, kan Track-reolen samles i flere eller bruges alene

Track Rack

Michael H. Nielsen

Vægspejlet har i flere årtier været at finde i dansk design. Denne version fangede alles opmærksomhed

Vora Wall Mirror

Rikke Frost

Design

Fischers arbejde er karakteriseret af bløde linjer og sarte, matte farver, som resulterer i et delikat mat produkt
category_a

Latte Cup

Ditte Fischer

DENNE SMUKKE KRUKKE FREMMER FANTASTIFULDE TANKER OM ATLANTIS MED DENS MAGISKE, MUSLINGELIGNENDE FORM
category_a

Groove

Hanne Bertelsen

Fischers arbejde er karakteriseret af bløde linjer og sarte, matte farver, som resulterer i et delikat mat produkt
category_a

Jug

Ditte Fischer

Den keramiske krukke symboliserer Blacks design med dens bløde linjer og pastelle toner
category_a

Contain jar

Anne Black

Design

Louise Campbell har skabt servicet som skal assistere moderne livsstil ved at låne fra Royal Copenhagens kulturelle arv
category_a

Elements termokop

Louise Campbell

Prinsesse servicet står som et stærkt ikon for det 20 århundredes keramikker. Det er baseret på Arnold Krogs arbejde for huset
category_a

Princesse

Royal Copenhagen

Royal Copenhagens mest ikoniske design er dette; en af Arnold Krogs utallige og højt elskede kollektioner for mærket
category_a

Plate

Royal Copenhagen

Royal Copenhagens mest ikoniske design er det rillede service, dateret tilbage til 1775 og karakteriseret af det delikate blomstrede mønster
category_a

Fluted tekop

Arnold Krog

Design

Marmorfadet er blevet et stilikon for unge voksne og ses jævnligt i alt fra studenterboliger til eksklusive butikker
category_a

Marble Tray

HAY

Ilse Crawford præseneterer hendes varme og glatte stil i denne lysestage, der oprindeligt er lavet til Georg Jensen
category_a

Ilse, candleholder

Ilse Crawford for Georg Jensen

Skålen er inspireret af japanske kirsebærtræer og har en æstetisk åbenhed, der liver op på sin helt egen måde
category_a

Bloom Mirror Bowl

Helle Damkjær

Inspirationen bag ‘Briksen’, lavet i de tidlige 50’ere, er divaner fra Rom og Bauhausskolen
category_a

Briksen

Poul Kjærholm

Design

Marmorfadet er blevet et stilikon for unge voksne og ses jævnligt i alt fra studenterboliger til eksklusive butikker
category_a

Marble Tray

HAY

Ilse Crawford præseneterer hendes varme og glatte stil i denne lysestage, der oprindeligt er lavet til Georg Jensen
category_a

Ilse, candleholder

Ilse Crawford for Georg Jensen

Skålen er inspireret af japanske kirsebærtræer og har en æstetisk åbenhed, der liver op på sin helt egen måde
category_a

Bloom Mirror Bowl

Helle Damkjær

Inspirationen bag ‘Briksen’, lavet i de tidlige 50’ere, er divaner fra Rom og Bauhausskolen
category_a

Briksen

Poul Kjærholm

Indre by Østerbro Nørrebro Frederiksberg Vesterbro Valby
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1
2
3
4
5
6
1
2
3
4
5
1
2
1
2
3
4
Frederiksbjerg Åboulevarden og Åen Latinerkvarteret Vestergade Trøjborg
1
2
3
4
5
6
7
8
1Alt indhold, billeder, branding, design, logo’er, rettigheder og andre immaterialrettigheder af produkter vist på dette site, tilhører de repræsenterede ejere. Brugen eller misbrugen af nogen immaterialrettigheder uden forudgående tilladelse fra de respektive ejere er strengt forbudt.

Referering til, eller brugen af et produkt på dette site, implicerer hverken anbefaling, tilladelse, tilknytning eller sponsorering af det pågældende produkt fra Expedia. Expedia garanterer ikke for kvaliteten og tilgængeligheden af produkterne vist på dette site.