Søg efter rejsetema

Vælg tema og destination
All Inclusive
All Inclusive Afbudsrejse all inclusive

Introduktion

Tag på en afbudsrejse - all inclusive

Er du på udkig efter en kortere eller længere billig ferie, elsker du at improvisere, og elsker du overraskelser, så er afbudsrejser med all inclusive det helt rigtige for dig. Engang skulle man stå i kø i lufthavnen med en kuffert forberedt på lidt af hvert for at købe en afbudsrejse. I dag kan du nemt og bekvemt følge med i tilbuddene hjemmefra på din computer, tablet eller smartphone. Før kunne du risikere at tilbringe flere dage af din ferie i lufthavnen, inden du så valgte det første og det bedste. I dag er all inclusive afbudsrejser noget, som du i ro og mag vælger hjemme fra sofaen. Her kombinerer du alle fordelene ved de bekvemme all inclusive-rejser, hvor vi sørger for både flybilletter og hotel, og fordelen ved at tage et "last minute"-tilbud er at du måske havner et sted, som du ellers ikke ville have tænkt på.

Fortsat

Pludselig kan en drøm blive til virkelighed, for vores tilbud på afbudsrejser med all inclusive går også til mere eksotiske rejsemål. Måske drømmer du om hvide sandstrande, sol og varme midt i vintermånederne? Er badetøjet lagt i kufferten? Vælg mellem de mange tilbud til nær og fjern. Og finder du ikke en rejse i dag, så kig igen i morgen; tilbuddene ændrer sig hele tiden. Fordelen ved at vælge all inclusive er også, at hele ferien så er betalt med det samme, og du skal ikke tænke på, om der påløber ekstraudgifter til mad og drikke. Du kan hente alle de drikkevarer, du vil have, og børnene kan selv hente alle de is, de kan spise. Du behøver heller ikke bruge tid på at bestemme dig for, hvor du vil spise, da du blot går i hotellets restaurant. Så læn dig tilbage i liggestolen, og nyd ferien og tiden sammen med dine kære.

Kort & Godt

Last minute rejser all inclusive – fra eksotiske strande til storbyer i julestemning

Når du ved, at vi har sørget for alt hjemmefra, kan du læne dig tilbage og bruge tiden på at planlægge dine aktiviteter. Afbudsrejser med all inclusive er en enestående mulighed for at improvisere en pause i hverdagen og tilbringe et par afslappede dage med dine venner, din familie eller din partner. Og med tilbuddene på afbudsrejser med all inclusive behøver du ikke beslutte dig forinden, hvor du vil hen.

Har du tænkt på at gøre din rejse til et kulinarisk eventyr? Se, om vi har rejser til steder, som er særlig kendt for rige og spændende gastronomiske traditioner. Husk altid at undersøge, hvad der tilbydes der, hvor din all inclusive rejse går hen. Spis paella i Valencia, pizza i Napoli eller laks i Stockholm.

Benyt dig af en af vores billige afbudsrejser med all inclusive for at tage på shopping i Barcelona eller til Rom med nogle venner. Du kan slentre rundt på udendørs lokale markeder eller i shoppingcentre, små butikker eller boder med kunsthåndværk på jagt efter kulørte og anderledes ting, som vil minde dig om dine rejser, når du stiller dem frem i dit hjem. En afbudsrejse all inclusive kan også være en lejlighed til at lære nye mennesker at kende enten på dansegulvet på en af de mange natklubber, på stranden eller ved swimmingpoolen på dit hotel.

På Expedias side med afbudsrejser med all inclusive kan du også finde andre tilbud. Du kan søge på afrejseby eller lufthavn og på den by eller lufthavn, som du ønsker at flyve til. Og på bestemte datoer naturligvis. Bortset fra vores tilbud på fjernere destinationer som f.eks. New York, som kræver en dags rejse i sig selv, så kan du altid finde masser af tilbud, som er egnede til en weekendtur på opdagelse og shopping i en storby. Vores tilbud er let gennemskuelige, så du kan altid se forskellen på prisen med all inclusive sammenlignet med, hvis du kun bestiller hotellet. Benyt denne side til at søge efter masser af andre tilbud, som inkluderer rejse og to eller flere overnatninger på et hotel.

Hvorhen?

All inclusive afbudsrejser – et bredt udvalg af destinationer

Uanset, om du er tiltrukket af storbyer som New York, Paris eller Berlin, om du foretrækker et krydstogt eller hvide, eksotiske strande, hvor du kan ligge i solen, så vil du finde noget, som passer til dig. Der er naturligvis også mulighed for at finde feriesteder, hvor du kan holde en aktiv ferie. Tag på vandreture, spil golf eller tennis, eller nyd en cykeltur. Kulturinteresserede kan med fordel vælge en afbudsrejse til en storby med all inclusive. Måske leder du efter et julemarked, hvor du kan købe julegaver, eller drømmer du om en musical i London? Så se, om vi måske også kan skaffe dig billetterne. Vi kan helt sikkert tilbyde noget, som vil give dig store ferieoplevelser med hjem i kufferten. Men også naturelskere, som søger væk fra hverdagens travle og hektiske jag, kan finde tilbud i deres smag. Græske øer som Kos eller Kreta, Mallorca eller Fuerteventura falder til ro uden for sæsonen, og du kan nyde naturen og strandene i et klima, som er mildt året rundt og særlig godt egnet til børnefamilier. Alt, hvad du behøver, er at vente på det rigtige tilbud. Hører du til de mere impulsive, kan du beslutte dig allerede i dag, pakke kufferten og sætte dig op i flyet. Uanset, hvad din passion er, så kan rejser med all inclusive opfylde selv den mest kræsnes behov.

Er du sportsligt anlagt, kan du finde destinationer over alt i verden, hvor du kan dyrke mange forskellige aktiviteter eller komme i form, mens du slapper af. Du kan finde steder, som er velegnede til golf eller sportsdykning. Du finder f.eks. en masse veludstyrede professionelle dykkercentre, hvis du rejser til Maldiverne med all inclusive eller ved strandene i Egypten, og andre steder kan du komme på golfkursus for begyndere. Har du lyst til at stå på ski i Norge eller Østrig mellem sneklædte tinder, bør du undersøge vores all inklusive tilbud i højsæsonen. Vi har altid tilbudsrejser, også til populære steder, i højsæsonen. Måske har du ikke fundet lige din rejse her og nu, men besøg os snart igen. Vores tilbud skifter hele tiden, og den, som kommer først til mølle …. Hvis du er med på idéen om last minute rejser all inclusive, så følg med på vores hjemmeside, og vent, til du finder lige netop din drømmeferie. Bestil en afbudsrejse all inclusive, og rejs til eksotiske himmelstrøg, til kulturelle byer, se på arkitektur, oplev andre kulturer og skikke, eller gå tur i smalle og snoede gader, som har overlevet århundreders historie og begivenheder.

Find ting du kan lave

Tips

Tips

Ønsker du at benytte dig af biludlejning allerede i lufthavnen, når du ankommer, så kan vi altid tilbyde fordelagtige priser med de største internationale biludlejere. Alt sammen med et klik hjemme i sofaen. Afbudsrejser findes i alle kategorier, ikke blot i forbindelse med ferier med all inclusive. Har du valgt et sted, som er nyt for dig, kan det være en god idé at bruge lidt tid på at samle information om stedet. Det gælder også mere praktiske ting som valuta, brugen af kreditkort eller andet praktisk.

Tag også et kig på vores tilbud på pakkerejser. Der er masser af penge at spare, og med en pakkerejse med all inclusive kan du besøge eksotiske rejsemål som Dubai, Thailand eller Bali, hvor du kan opleve den vildeste luksus til priser, du aldrig har drømt om. Nogle af de mere eksotiske rejsemål ligger lidt afsides, f.eks. hotellerne på Maldiverne, så det kan være en god idé at bestille all inclusive, da der kan være lidt langt til den nærmeste restaurant. Besøg siden med afbudsrejser, hvor du kan se, hvilke tilbud der findes samme uge. Eller i næste uge for dem, som har brug for et par ekstra dage til at organisere sig. Rigtig god ferie med Expedias all inclusive afbudsrejser!

Ofte er de drikkevarer, der er inkluderet i all inclusive, produceret lokalt. Men du kan spørge bartenderen på hotellet, hvilke mærker de har, når du bestiller din drink, da der ofte er mulighed for at få en anden rom eller gin end den udbudte. Du skal muligvis betale en lille difference, men til gengæld kan du nyde dit foretrukne mærke. Hvis du skal på udflugt, kan du på nogle hoteller få en madpakke med på turen, så du behøver ikke være tilbage på hotellet til frokost.

Vidste du, at…

Vidste du, at…

…du med all inclusive afbudsrejser har mulighed for at vælge en velorganiseret rejse til en superbillig pris? Du behøver ikke bruge tid på at søge efter hotel eller fly, vi sørger for det hele, og du skal ikke gøre andet end at pakke og forberede dig til rejsen.

…du kan bruge Expedias hjemmeside til at undersøge, om der findes aktiviteter på destinationen, som du kan bestille gennem os? Det kan f.eks. være rundvisninger, forestillinger og events med mere. Når du kommer frem, behøver du ikke bruge kostbar tid på at stå i kø efter billetter eller lede efter forestillinger på plakaten. Det er en stor hjælp, hvis du kun har sat et par dage af.

…mange afbudsrejser og sidste øjebliksrejser sælges for at fylde flyene op? Det er dyrt for flyselskaberne at sende halvtomme fly af sted, så derfor vælger mange selskaber at sælge rejserne billigere for at få fyldt flyet op.