Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Vietnam som afbudsrejse-destination

  Vietnam er et kulturelt land med en interessant historie, uberørte paradis-strande og derudover er Vietnam en fantastisk frodig destination, med vildt naturliv, og alverdens plante-og dyrearter. Grundet Vietnams spændende historie, ubegribelige smukke naturliv og aldeles imødekommende befolkning, er landet de seneste år blevet en top-destination når afbudsrejsen skal bestilles.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Vietnam

  Vietnam er et rent eventyrland, og det ideelle sted for den nysgerrige turist, som skal til at vælge hvor afbudsrejse skal gå hen. I Vietnams hovedstad og historiske centrum Hanoi kan du opleve en masse spændende museer, blandt andet Det vietnamesiske etnologimuseum eller Det vietnamesiske kvindemuseum, derudover kan du opleve det spændende kvarter Old Quarter, som er over 1000 år gammelt, byen har et hav af kulturelle muligheder. Ikke langt fra storbyen, ligger Song Hong, også kendt som Den røde flod, Song Hong løber fra det sydvestlige Kina hele vejen ud i Tolkinbugten i Vietnam, det er her størstedelen af Vietnams ris-produktion foregår, for er der noget der bliver produceret i Vietnam, så er det ris, da klimaet i det store land er tropisk og subtropisk. Østpå ligger de utrolig smukke sandstrande, de imponerende kalkgrotter og her kan du tage på bådtur, i Halong Bay ligger der intet mindre end 1600 mindre klippeøer. Oplevelsen og synet er i en kaliber for sig selv, og oplevelsen er noget du vil huske mange år efter.

  Vietnameserne er over hele verdenen kendt for deres sunde og velsmagende køkken. Når rejsen går til Vietnam, skal man prøve nudelsuppen pho, som består af nudler, suppe og kød, som for eksempelvis kylling, oksekød eller rejer, derudover skal de berømte sunde fresh rolls smages, de består som regel kun af grøntsager, og er ofte serveret med peanut-tilbehør. Generelt er maden billig og sund i Vietnam, og man skal gøre sig selv den tjeneste både at prøve de finere restauranter, samt madmarkeder med madstande. Det vietnamesiske køkken er en sand kulinarisk oplevelse.

  Sprog

  Det officielle sprog i Vietnam er vietnamesisk. I de vietnamesiske storbyer kan man begå sig på engelsk, men det skal ikke forventes at lokalbefolkningen i landsbyerne kan forstå engelsk.

  Klima

  Vietnam ligger i et tropisk og subtropisk område. Der findes året rundt en jævn dagstemperatur fra 31 til 35 grader. Der forekommer mest nedbør fra juni til september, de måneder man kan forvente mest stabilt vejr er april, maj og oktober.

  Valuta

  I Vietnam hedder valutaen dong (VND). 100.000 dong svarer til omtrent 28 DK KR. I storbyerne kan der flere steder betales med betalingskort, og hæveautomater vil være tilgængelige, men hvis du rejser rundt, skal du som regel medbringe kontanter.

  Visum

  Opholder du dig under 15 dage i Vietnam er det ikke nødvendigt med turistvisum, dit pas skal dog være gyldigt i minimum 90 dage efter indrejse i landet.

  Vilkår og betingelser