Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Tunesien som afbudsrejse-destination

  Hvad end du er til strand, sol og sommer, eller storbyer, markeder og kamelridning, så findes der ingen begrænsninger i Tunesien. Det Nordafrikanske land, er i løbet af de sidste år steget gevaldigt i popularitet. Danskerne er vilde med aktiviteter og varme, og det er lige hvad Tunesien kan.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Tunesien

  Hovedstaden Tunis i den Nordøstlige del af Tunesien, byder på et pulserende storbyliv. Ikke nok med et livligt byliv, så findes der i Tunis den gamle romanske ruinbygning, Dougga. Den flotte moske, Sidi Mehres skal opleves, samt markedet Medina, som vil tilfredsstille shoppelysten.

  Længere sydpå, men stadig nordøstlig, findes byen Hammamet skal de smukke strande opleves, strandende tiltrækker besøgende, særligt Hammamet Beach, derudover findes der flotte golfbaner, hvis den står på aktiv ferie, Den store moske er en flot religiøs bygning, og perfekt hvis turen skal være kulturel.

  I det sydøstlige Tunesien ud til Gabes-bugten ligger paradisbyen Djerba. Her synes aktiviteter og seværdigheder ingen ende at have. Djerba byder blandt andet på fantastiske strande, men der findes meget mere end det, du kitesurfe, komme på dykkerskole, rideskole, ride på kameler, tage på opdagelse på krokodillefarm eller besøge Le Musée du Patrimoine Traditionnel Djerbien et museum med historie og voksfigurer, der findes et hav af muligheder. Djerba er det perfekte sted for den rejsende, som søger et aktiv strandferie, men det er intet must.

  I Tunesiske køkken sparer man sjældent på krydderier, som kanel, koriander og peber, chilipuréen harissa er også ofte brugt. Cous cous er en typisk ingrediens, samt Mechouia som er et miks af stegte grøntsager. Den generelle spise er sund, og ikke tung på nogen måde.

  Sprog

  Det officielle sprog er arabisk, med tunesisk dialekt. Størstedelen af indbyggerne i Tunesien taler fransk, og du kan i store byer og på strandhoteller begå dig på engelsk.

  Klima

  Den lune sommertemperatur tiltrækker dog en del turister, med gennemsnitstemperatur fra 18-25 C fra marts til maj. Sommerperiden løber fra juni til oktober/november, hvor temperaturerne svinger mellem 21-33 C, allervarmest er det i juli og august. Vær opmærksom på at det kan være endnu varmere i ørkenen, og i bjerglandskabet.

  Vinterperioden er stadig lun, og meget varmere end Danmark, i december, januar og februar er det omkring 16-17 C. varmt.

  Valuta

  I Tunesien betaler man med TND, tunesisk dinarer. 1 TND=4,2 DK KR. Det er kun muligt at veksle til dinarer i Tunesien, det kan du blandt andet gøre på dit hotel. Det er ingen mulighed for at veksle på forhånd. Ved vekslingen skal du fremvise dit pas. Gem dine veksel-kvitteringer, og hvis du ved hjemrejse har overskydende dinarer tilbage, kan de veksles i lufthavnen.

  Visum

  Hvis du opholder dig i Tunesien i mindre end 90 dage, behøver du ikke noget visum, hvis du er indehaver af et dansk pas.

  Vilkår og betingelser