Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Afbudsrejser Thailand

  Thailand er et yderst populært rejsemål for danskerne. Eventyragtige strande, fabelagtig madkultur, et varmere klima og en gæstfri lokalbefolkning er med til at gøre landet så populært for turister. En afbudsrejse til Thailand kan både være skræddersyet til backpackeren, det romantiske par og familien, mulighederne synes uendelige.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Thailand

  Thailand er en god blanding af travle moderne storbyer, buddhistiske templer, frodige landskaber, landsbyer, gamle ruiner og fantastiske kyststrækninger, med flotte strande og blå laguner. Thailand er og bliver danskernes yndlingsdestination i Sydøstasien. Og trods den tunge strøm af turisme, bevarer Thailand sin traditionelle og religiøse identitet med sin egen unikke kultur, historie og en evigt smilende befolkning.

  Mange af Thailands besøgende, lægger vejen forbi Thailand, og i 2013 blev Bangkok kåret som verdens mest besøgte by, med et besøgstal på knap 16 millioner i hele 2013. Den kaotiske storby byder på utallige storcentre, restauranter, tuk-tuks, natklubber, barer, gadesælgere og højhuse.

  Nordlige byer som Chiang Mai og Chiang Rai er perfekte hvis man er til bjergvandring, dyreliv, udendørseventyr og etniske stammer. Gamle byer som Ayutthaya og Sukhothai tilbyder gammel historie. I Ø-paradiset i Sydthailand, finder vi Phuket, Ko Tao og Ko Samui, Hua Hin og Krabi.

  Thailand tilbyder noget for alle, alt fra vidunderligt natur- og dyreliv, dykkeroplevelser, til enorme storcentre, lidenskabeligt natteliv, familie-forlystelsesparker og luksuriøse kurbade, for ikke at nævne det thailandske køkken, som hovedsageligt er udstyret med kød, skaldyr og grønsagsretter, ris og nudler, der er ofte anvendt fiske-sauce og karry. Så hvad end du er til madmarkeder eller finde gourmet-restauranter, vil der være noget for enhver smag.

  Sprog

  Det officielle sprog i Thailand er thai. Lokale og ansatte, som befinder sig tæt ved turistattraktioner, resorts, storbyer, eller strande med mange turister, forstår og snakker engelsk i et bredt omfang.

  Klima

  Fra maj-september er monsuntiden regnfuld og mild, mens fra november-marts er kølig og tør. Om alle omstændigheder vil klimaet i Thailand altid føles an anelse lunnere.

  Valuta

  100 thailandske baht svarer til cirka 17,55 DK. KR.

  Visum

  Danske rejsende kan rejse med fly til Thailand og blive i op til 30 dage uden at behøve et visum. Er ferien længere, kan et 60 dages visum udstedes i Danmark inden afrejse. 60-dages visummet kan forlænges i Thailand med 30 dage. Se endvidere Udenrigsministeriets hjemmeside.

  Vilkår og betingelser