Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Tenerife som afbudsrejse-destination

  Tenerife er den største af de Kanariske øer, og et velbesøgt sted blandt danskerne, når afbudsrejsen skal bestilles. Oplev de fantastiske udendørsaktiviteter og de lækre strande. Vejret er sommerligt året rundt, det perfekte tilflugtsted til den everntyrlystne og madglade rejsende.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Tenerife

  Vandsport, dykker-eventyr, hvalsafari og jeep eller bådture, Tenerife er det perfekte sted, for en eventyrrig ferie. Oplevelser er der nok af, og øen har siden charterferierne i 1960 erne vedligeholdt sin popularitet blandt danskerne.

  I den nordlige del af Tenerife ligger de gamle historiske byer La Laguna og La Orotava. La Orotava ligger på en skråning, og i den gamle bydel kan smukke kirker og klostre opleves. I byen Playa de las Americas på sydkysten, kan du komme i fiskespa, og få ordnet fødderne, eller opleve øen på ryggen af en Harley Davidson.

  Ud over aktivitet, kan de kilometer lange strande på Tenerife nydes i fulde drag året rundt, og i hovedstaden Santa Cruz de Tenerife, kan man næsten ikke opleves, uden at støde på lækre restauranter og et hav af palmetræer, og den fantastiske udsigt over Atlanterhavet.

  Maden er præget af det spanske og afrikanske køkken, godt med krydderi i de friske retter indeholdende fisk, så som hummer og friske grøntsager og frugter.

  Sprog

  Det officielle sprog på Tenerife er spansk, med castiliansk dialekt. Du kan på hoteller og restauranter omgås på engelsk.

  Klima

  Ligegyldigt hvornår du rejser til Tenerife, vil der være sommerstemning. I vintersæsonen ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 22 C. og i sommerperioden ligger temperaturen på 26-29 C. Derfor er Tenerife et populært rejsemål året rundt.

  Valuta

  På Tenerife, som er en del af Spanien, betaler man med EURO. 1 EUR=7,50 DK KR. På hoteller, restauranter, barer og større butikker bliver der taget imod betalingskort.

  Visum

  Behøves ikke, hvis du har et dansk pas.