Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Spanien som afbudsrejse-destination

  I det Sydeuropæiske oase Spanien, findes der noget for alle enhver. Hvad end du er til storbyer eller landlige omgivelser. Kom på opdagelse, og tag på Road trip langs det baleariske hav i den catalonske provins, fest i Magaluf, smag på Cava i alle afskygninger eller slik sol på stranden i Malaga. Muligheder er der nok af i det ganske spanske land.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Spanien

  Spanien har et bredt udvælg af seværdigheder, og ting at tage sig til.Storbyerne Madrid, Barcelona og Valencia trækker flest turister til sig i løbet af hele året.Fodboldfans strømmer til storbyerne, da de besidder nogen af de mest verdensberømte og succesrige fodboldklubber.

  I Barcelona kan du tilmed se den smukke kirke La Sagrada Familia, spise på lækre restauranter og suge storbylivet til dig. I hovedstaden Madrid, som er den tredje mest befolkede by i hele EU, kan fantastiske arkitektoniske bygninger, såsom Edificio de Correos, Det kongelige palads og det spanske nationalbibliotek opleves. I Den tredjestørste by Valencia, som ligger ud til den baleariske kyst, kan man komme langt med gåtur i den smukke Antiguo Cauce del Rio Turia park.

  I Spanien findes der et hav af øer, som sprudler af mennesker og energi i forårs-og sommermånederne. Byer som Malaga, Marbella og Gibraltar, bugner med skøn og livlig atmosfære. Tag på ø-oplevelse på øer som Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote i Atlanterhavet, eller Mallorca, party-øen Ibiza og den skjulte perle Formentara i Det baleariske hav.

  I forårs-og sommermånederne er det muligt at tage på cykeludflugt eller bilrejse i det dejlige vejr. I den nordvestlige provins Galicia findes et stort udvalg af cykelruter, tag for eksempel turen fra Salcidos til Vila Nova da Cerveira på cirka 17 km.

  Det spanske køkken er populært verden rundt, og det er der god grund til, den traditionelle spise i Spanien er nemlig bred, ligesom landets provinser og folkefærd, så der findes mad i alle faconer og nuancer. I Galicia kan man få pulpo a la gallega, som er en lokal tilberedt blæksprutte, i Baskerlandet ved atlanterhavskysten, kan retten Bacalao a la Vizcaina indeholdende torsk nydes, mens man i den sydlige del af Spanien, nærmere betegnet Andalusien, kan smage på den berømte kolde vegetarsupperet, Gazpacho.

  Sprog

  I Spanien er det officielle sprog spansk. I storbyen Barcelona bliver snakket catalansk, og på de mange ferieøer findes dialekten.

  Klima

  Spanien har smukke og varme somre. Landet er delt op i fem forskellige klimazoner: middelhavs, atlanterhavs, bjerg, subtropisk og kontinentalt klima. Ud til middelhavs og atlanterhavskysten er der høj luftfugtighed, temperaturerne er generelt høje, i sommermånederne svinger de fra 23-35 C. I det sydlige Spanien nær den Nordafrikanske kyst bliver det rigtig varmt.

  Vintrene i Spanien kan godt være kolde, oftest omkring frysepunktet, men det kan sagtens blive koldere.

  Valuta

  I Spanien betaler man med euro(¬ ). 1 EUR=7,50 DK KR. Betalingskort bliver modtaget på hoteller, restauranter, barer og større butikker.

  Visum

  Er ikke nødvendigt, hvis man er indehaver af et dansk pas.

  Vilkår og betingelser